foto: EPA
Policisti apreibušai mātei atņemtam bērniņam naktī meklē pārtiku un autiņus
Māte neoda pēc alkohola, tāpēc radās aizdomas, ka viņa ir salietojusies narkotikas.
112
2017. gada 22. marts, 15:33

Policisti apreibušai mātei atņemtam bērniņam naktī meklē pārtiku un autiņus

Kasjauns.lv

Vakar ap plkst.22 Slokā kāds vietējais iedzīvotājs pamanīja, ka pa Slokas staciju klīst stipri iereibusi sieviete ar mazu bērnu rokās. Uz notikuma vietu aculiecinieks izsauca Jūrmalas iecirkņa policiju. Ekipāžai ierodoties norādītajā vietā, policijas darbinieki konstatēja, ka sieviete patiešām atradās stiprā reibuma stāvoklī, tomēr no sievietes nebija jūtama alkohola smaka. Šis fakts, iespējams, var norādīt uz to, ka sieviete atradās narkotisko vielu ietekmē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Likumsargi informē, ka 1991.gadā dzimusī māte tika nogādāta ekspertīžu veikšanai un šobrīd tiek gaidīti ekspertīžu rezultāti.

Notikuma vietā ieradās arī mediķi, kuri, vizuāli apskatot septiņus mēnešus veco meitenīti, secināja, ka bērns ir vesels.

Ņemot vērā, ka bija pienācis vēls vakars un aprūpes centri jau bija slēgti, policijas darbinieki centās sazināties ar meitenītes mātes radiniekiem. Ar radiniekiem Jūrmalas iecirkņa policijai neizdevās sazināties, tādēļ tika meklētas citas iespējas kā uzraudzībā bērnu atstāt. Pēc ilgas naktsmītņu meklēšanas mazajai meitenītei, policijas darbinieki sazinājās ar kādu bērnunamu, kas labprāt bija gatavi meitenīti uzņemt.

Šajā vēlajā nakts stundā bērnu namā nebija pieejama tik mazam bērnam paredzēta pārtika un autiņbiksītes, tādēļ Jūrmalas iecirkņa policijas darbinieki steidza palīdzēt saviem spēkiem. Policistiem sazvanoties ar savām ģimenēm un radiniekiem, izdevās sagādāt septiņus mēnešus vecajai meitenītei nepieciešamo bērnu pārtiku un autiņbiksītes.

Pašlaik meitenīte atrodas bērnu aprūpes centrā.

1991.gadā dzimušajai sievietei šis nav vienīgais bērns. Nesen aizgādības tiesības par sievietes otru bērnu ir atņemtas. Bērns pašlaik atrodas vecmāmiņas aprūpē.

Pret sievieti pašlaik ir uzsāktas divas administratīvās lietvedības: par bērna aprūpes pienākumu pienācīgu nepildīšanu, kā arī aizdomās par narkotisko vielu lietošanu.

Šodien informācija par notikušo gadījumu tika nodota bāriņtiesai, kas tālāk lems par aprūpes tiesībām par otru bērnu.
 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās