Melnā otrdiena: traģiskās avārijās iet bojā daugavpilieši – basketbolists Šedis un motociklists Merkulovs. FOTO. VIDEO
Uz Neretas – Aknīstes ceļa bojā gāja talantīgais basketbolists un sporta treneris Alvis Šedis. Viņš ietriecās traktora piekabē, kura auto vārda tiešā nozīmē caurdūra.
112
2016. gada 26. maijs, 12:48

Melnā otrdiena: traģiskās avārijās iet bojā daugavpilieši – basketbolists Šedis un motociklists Merkulovs. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Otrdien, 24. maijā, satiksmes negadījumos traģiski bojā gāja divi daugavpilieši – Ilūkstes Sporta skolas vadītājs, basketbolists un treneris Alvis Šedis un Daugavpils motokluba „Urban Bullets” baikeris Aleksandrs Merkulovs. Daugavpilī 24. maijs jau nodēvēts par melno otrdienu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

24 gadus Alvis Šedis bija viens no talantīgajiem Daugavpils basketbolistiem, spēlēja Latvijas basketbola līgas 3. divīzijā, trenēja jaunos basketbolistus Daugavpils Bērnu un jaunatnes sporta skolā, kā arī pildīja Ilūkstes Sporta skolas direktora pienākumus. Otrdien viņš Aknīstes novadā uz ceļa Nereta – Aknīste pagaidām vēl nenoskaidrotu iemeslu dēļ ar savu auto „Volkswagen Polo” ietriecās traktora „Belarus” piekabē, kas paredzēta baļķu pārvadāšanai. Piekabes dzelzs stienis pa auto priekšējo logu burtiski caurdūra vieglās automašīnas salonu. No gūtajām traumām basketbolists notikuma vietā mira.

Šai pašā dienā otra traģiskā avārija notika Daugavpilī, Višķu ielā. Tur no benzīntanka izbraucošais mikroautobuss „Volkswagen” nepamanīja pa galveno ielu ar „Kawasaki Ninja” braucošo 33 gadus veco motociklistu Merkulovu un uztriecās viņam virsū. Motociklists no gūtajām traumām mira ātrās palīdzības mašīnā ceļā uz slimnīcu.

Kasjauns.lv izsaka līdzjūtību bojāgājušo tuviniekiem un draugiem.

Melnā otrdiena Daugavpilī: gājuši bojā divi daugavpilieši Kasjauns.lv/Foto: gorod.lv, ekrānuzņēmums no video/Video: Dautkom TV