Informācija par "Toyota" Rīgas velo maratonu
Runā Rīga
2016. gada 27. maijs, 01:48

Informācija par "Toyota" Rīgas velo maratonu

Jauns.lv

Ceturtdien, 26. maijā, Rīgas domē notika preses konference par „Toyota” Rīgas velomaratonu. Preses konferencē piedalījās Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, „Toyota” Rīgas velomaratona organizators Igo Japiņš, „Toyota Baltic AS” ģenerāldirektors Osvaldo Valentīni un profesionālais riteņbraucējs Toms Skujiņš.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Toyota” Rīgas velomaratons, kas šogad notiks jau 33. reizi, ar Rīgas domes atbalstu risināsies 19.jūnijā. Maratona starts un finišs būs 11.novembra krastmalā, bet tā trases vedīs pa vairākām Rīgas ielām, tiltiem un arī Vecrīgu. „Toyota” Rīgas velomaratons pulcēs gan profesionālus riteņbraucējus, gan velosporta mīļotājus, gan ģimenes ar bērniem.

Profesionāļi aicināti piedalīties Sporta braucienā, kura distance būs 79 km, entuziastiem tiek piedāvātā 16 vai 32 km garā Tautas distance, bet „Spices” Ģimeņu distance būs 16 km. Tautas distances dalībnieki cīnīsies par Rīgas mēra kausu. Visi „Toyota” Rīgas velomaratona dalībnieki saņems piemiņas medaļas, kā arī būs sarūpētas citas dažādas balvas.


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto