Bērnu dienā Centrāltirgus aicina uz Tirgus Brīnumzemi
Runā Rīga
2016. gada 27. maijs, 11:20

Bērnu dienā Centrāltirgus aicina uz Tirgus Brīnumzemi

Jauns.lv

Trešdien, 1.jūnijā, atzīmējot Starptautisko bērnu aizsardzības dienu, Rīgas Centrāltirgus aicina gan lielus, gan mazus piedalīties Tirgus Brīnumzemes pasākumā.

AS “Rīgas Centrāltirgus” vārdā Anatolijs Abramovs aicina: “Sāciet skolēnu vasaras brīvlaiku ar radošām un sportiskām aktivitātēm. Nāciet uz Rīgas Centrāltirgu, kur ikviens atradīs savus mīļākos zaļumus un gardākās vasaras ogas, lai kopīgi pagatavotu košu, veselīgu, daudzveidīgu un gardu maltīti visai ģimenei. Laipni gaidīti Tirgus Brīnumzemē!”

Apmeklētājus priecēs lielo, mazo, neplīstošo un dūmu burbuļu šovs. Lielākos burbuļos bērni varēs aplūkot pat no iekšpuses.  Maģiskus pārsteigumus demonstrēs iluzionists Toms Felkers.

Brīnumzemē īstā zālienā ikviens varēs pārbaudīt roku veiklību flamingu kroketā, neparastā florbolā un milzu tetra spēlē, kā arī dot brīvību pēdām un izstaigāt baskāju taku. Aplociņā būs sastopami vairāki baltie truši, kam pajautāt, cik pulkstenis.

Bērniem būs iespēja pārtapt savos iemīļotākajos pasaku tēlos, seju apgleznošanas darbnīcā. Piemiņai par šo dienu Tirgus Brīnumzemē ikviens varēs saņemt karikatūrista zīmētu portretu, vai ļauties ģimeniskai fotosesijai un saņemt foto izdruku no “Fobo”. Fotografēties ar bērniem kā allaž priecāsies arī Rīgas Centrāltirgus talismani – Groziņš un Turziņa.

Atraktīvākie brīnumzemes viesi tiks pie gardām un jaukām dāvanām no Rīgas Centrāltirgus. Kādām? – To paši dalībnieki noteiks, griežot Brīnumzemes laimes ratu.

Aicinām patīkami un aktīvi ievadīt vasaras brīvlaiku, ļauties jaunās ražas dārzeņu un ogu vilinājumam. Uz tikšanos krāsainākajā vietā pilsētā – Rīgas Centrāltirgū!

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldibu

Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto