Piedzēries tūrists no Spānijas atkailinās Vecrīgas ielās. VIDEO
Jaunais vīrietis vairāku cilvēku klātbūtnē bija novilcis bikses.
112
2016. gada 27. maijs, 13:49

Piedzēries tūrists no Spānijas atkailinās Vecrīgas ielās. VIDEO

Jauns.lv

Ceturtdienas rītā Rīgā aizturēts iereibis spāņu tūrists, kurš atkailinājās Vecrīgā, Mārstaļu ielā, informēja Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) sabiedrisko attiecību speciālists Toms Sadovskis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

26.maija rītā Rīgas videonovērošanas centra darbinieki saņēma informāciju par kādu jaunieti, kurš atkailinājies Vecrīgā, Mārstaļu ielā. Jaunais vīrietis vairāku cilvēku klātbūtnē bija novilcis bikses, bet kādu brīdi vēlāk viens no jaunieša draugiem pēc puskailā vīrieša iepliķēšanas, palīdzēja bezrūpīgajam tūristam apģērbties.

Policijas ekipāžai ierodoties notikuma vietā, jaunietis bija apģērbies un kategoriski noliedza, ka būtu atkailinājies. Policijas darbinieki norādīja uz netālu esošo videokameru, kas rosināja vīrieti atzīties savās darbībās.

Persona tika aizturēta un nogādāta dežūrdaļā, kur tika sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu. Tāpat tika veikta personas alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā, pēc kuras izdevās konstatēt, ka persona ir 2,31 promiles reibumā. Lieta tika izskatīta uz vietas un personai piemērots sods 250 eiro apmērā.


LETA