Policija Torņakalnā aiztur vīrieti, kuram no dušas tek alkohols
No bēniņos novietotās mucas uz viņa dzīvokļa dušu veda caurulīte. Kad pie radoši domājošā vīrieša nāca klienti, lai iegādātos nelikumīgos dzērienus, vīrietis atgrieza krānu, un no dušas tecēja alkohols.
112
2016. gada 27. maijs, 14:34

Policija Torņakalnā aiztur vīrieti, kuram no dušas tek alkohols

Jauns.lv

Rīgā kāds vīrietis savā dzīvoklī ierīkojis nelegālo alkoholisko dzērienu tirdzniecības vietu, grādīgo šķidrumu pircējiem ielejot no dušas, informē Valsts policijā (VP).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Policija bija saņēmusi operatīvo informāciju par kādu vīrieti, kurš, iespējams, savā dzīvoklī ierīkojis nelegālo alkoholisko dzērienu tirdzniecības vietu, tādēļ 25.maijā, Zemgales iecirkņa kriminālpolicisti un kārtības policisti veica aizdomās turamā 1963.gadā dzimušā vīrieša dzīvokļa apskati.

Sākotnēji pārmeklējot vīrieša mājokli, kas atrodas Torņakalnā, likumsargi neatrada pierādījumus, ka šajā vietā notiktu alkohola tirdzniecība. Veicot tālāku pārbaudi, lai noskaidrotu, kur alkohols tiek glabāts, virs dzīvokļa, mājas bēniņos likumsargi atrada mucu ar 100 litriem grādīgās dziras. Alkohola glabātājs bija ierīkojis neparastu sistēmu. No bēniņos novietotās mucas uz viņa dzīvokļa dušu veda caurulīte. Kad pie radoši domājošā vīrieša nāca klienti, lai iegādātos nelikumīgos dzērienus, vīrietis atgrieza krānu, un no dušas tecēja alkohols.

Saistībā ar notikušo uzsākta administratīvā lietvedība par akcizēto preču iegādes, realizācijas un uzglabāšanas noteikumu pārkāšanu. Par šādu noziegumu likumā fiziskajām personām paredzēts no 70 līdz 7100 eiro naudas sods.

Pēc ekspertīzes veikšanas tiks lemts par kriminālprocesa uzsākšanu.

BNS / foto: Shutterstock