Mihails no Latvijas neticami uzvar prestižajā "Harley Davidson" konkursā. FOTO
Uzvarētājs ar līdzbraucēju šajā vasarā varēs doties 2 nedēļu ceļojumā ar jebkuru “Harley-Davidson” tūrisma motociklu un ne nieka nebēdāt par tēriņiem, jo papildu tiek piešķirti 5000 eiro kabatas nauda un “Go Pro” kamera sava lieliskā ceļojuma iemūžināšanai.
Sabiedrība
2016. gada 2. jūnijs, 16:13

Mihails no Latvijas neticami uzvar prestižajā "Harley Davidson" konkursā. FOTO

Jauns.lv

Necerēta laime piemeklējusi Mihailu Roždestvenski no Latvijas - tieši viņš uzvarējis motociklu ražotāja "Harley Davidson" rīkotajā ikgadējā projektā "Discover more".

Jau trešo gadu pēc kārtas norisinājās “Harley-Davidson” projekts “Discover More”. Šī projekta mērķis ir veicināt moto braucējus atklāt arvien jaunus ceļojumu maršrutus ar šī zīmola tūrisma motocikliem.

“Pagājušā gada “Discover More” projekta uzvarētājs Luiss Kastilla iedvesmoja ļoti daudzus moto braucējus doties tālākos ceļojumos, un tieši ar Touring tipa motocikliem,” saka zīmola pārstāvis Maiks Džonstons.

“Discover More 2016” projekts ir veidots tā, lai diviem moto braucējiem sniegtu iespēju laimēt pieredzes braucienu ar “Harley-Davidson Touring” motocikla modeļiem jebkurā pasaules malā. Šogad mēs vēlamies, lai braucēji izvēlas savu galamērķi paši,” teic Džonstons.

Konkursam kopumā pieteicās 1316 dalībnieki no Čehijas, Ungārijas, Slovākijas, Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Galvenais uzdevums bija atnākt pie motociklu oficiālā dīlera, veikt testa braucienu un pāris vārdos aprakstīt savu sapņu ceļojumu. Šo uzdevumu veica 482 konkursa dalībnieki, bet uzvarēja Latvijas pārstāvis – Mihails Roždestvenskis.


Kasjauns.lv/Foto: Publicitātes