Izsludina pieteikšanos tirdzniecībai pasākumā "Līgosim Krastmalā!"
Runā Rīga
2016. gada 2. jūnijs, 17:40

Izsludina pieteikšanos tirdzniecībai pasākumā "Līgosim Krastmalā!"

Jauns.lv

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina pieteikšanos tirdzniecībai pasākumā „Līgosim krastmalā!”, kas notiks Rīgā, 11. novembra krastmalā 23. un 24. jūnijā.

Pasākumā paredzētas 33 sabiedriskās ēdināšanas tirdzniecības vietas, lai svētku svinētājus nodrošinātu ar siltajiem ēdieniem, konditorejas izstrādājumiem, bezalkoholiskajiem dzērieniem, kā arī 10 Jāņu zāļu un vainagu un pašaudzētu ogu tirdzniecības vietas.

Tirdzniecības laiks noteikts no 23. jūnija plkst. 17.00 līdz 24. jūnija plkst. 4.30.

Noteikumi tirdzniecības vietu iekārtošanai un darbībai pasākumā, kā

arī

pieteikuma anketa

atrodama interneta vietnē: www.kultura.riga.lv sadaļā „Aktuāli”.

Pieteikties tirdzniecībai iespējams elektroniski līdz 7. jūnija plkst. 12.00, aizpildot pieteikuma anketu un nosūtot to uz e-pasta adresi: pieteikumi@izbraukumi.lv Tirdzniecības organizatora kontakti jautājumu gadījumā: tālrunis 64373464 (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 18.00); e-pasts:

pieteikumi@izbraukumi.lv

23. jūnijā vērienīgākā līgošana Rīgā notiks 11. novembra krastmalā. Uz pasākumu „Līgosim krastmalā!”, kurā ieeja būs bez maksas, aicināti visu paaudžu rīdzinieki un pilsētas viesi. Pasākumā tiks izvietoti tradicionālie Rīgas ugunskuri, skatītāji varēs baudīt līdzpaņemtus un uz vietas iegādātus cienastus, būs pieejama plaša kultūras programma.

Pasākumu „Līgosim krastmalā!” rīko Rīgas dome, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar SIA "Ideju institūts”.

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Karlīna Timofejeva / Foto: Edijs Pālens/LETA