Kučinskis no Parīzes atlido, bet Reizniece-Ozola "iestrēgst" Amsterdamā
Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola.
Sabiedrība
2016. gada 2. jūnijs, 21:21

Kučinskis no Parīzes atlido, bet Reizniece-Ozola "iestrēgst" Amsterdamā

Jauns.lv

(Ziņa papildināta 22:03) Šovakar atcelts aviosabiedrības "airBaltic" lidojums no Amsterdamas uz Rīgu, pastāstīja reisa pasažiere. Starp reisa pasažieriem ir arī finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Amsterdamā "iestrēgusi" finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS), kura caur Amsterdamu atgriežas no Parīzes Francijā, kur šodien Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas jeb OECD Ministru padomes sanāksmē Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) un OECD ģenerālsekretārs Anhels Gurija parakstīja līgumu par Latvijas pievienošanos OECD. Latviju padomes sanāksmē pārstāvēja arī finanšu ministre. Premjers gan nav "iestrēdzis" Amsterdamā, jo viņš no Parīzes uz Rīgu aizlidoja ar pārsēšanos Kopenhāgenā.

Atceltā reisa pasažieri Amsterdamas lidostā vairāk nekā stundu gaidīja papildu informāciju par iespēju nokļūt Rīgā, līdz noskaidrojās, ka tas būs iespējams tikai piektdien. Lielākā daļa pasažieru Rīgā nokļūs, lidojot ar pārsēšanos caur citām lidostām.

Patlaban "iestrēgušajiem" pasažieriem tiek organizēta viesnīca.

Lidostas "Rīga" mājaslapā publicēta informācija, ka šodien atcelts plkst.16.25 paredzētais reiss no Rīgas uz Amsterdamu un reiss no Amsterdamas uz Rīgu, kam Latvijas galvaspilsētā jāierodas plkst.22.10.

Pēc gandrīz divu stundu ilgas gaidīšanas aviokompānija atrisināja radušos situāciju, nodrošinot pasažieriem naktsmājas un reisus uz Rīgu nākamajā dienā.

Ar "airBaltic" korporatīvo komunikāciju viceprezidentu Jāni Vanagu aģentūrai LETA šovakar vēl nav izdevies sazināties, lai noskaidrotu, kāpēc atcelti šie lidojumi.


LETA / Foto: Edijs Pālens/LETA