Pavāršovā pie Roberto – jau otrā ārzemnieku nedēļa!
„La Dolce Vita. Ar Roberto” – vienīgais pavāršovs, kas Latvijā tiek pārraidīts televīzijas tiešraidē, RīgaTV 24 skatāms katru darbdienu pulksten 12 un 18 vakarā
Kultūra
2016. gada 3. jūnijs, 16:40

Pavāršovā pie Roberto – jau otrā ārzemnieku nedēļa!

Kasjauns.lv

Ņemot vērā skatītāju lielo interesi par cittautu virtuvi un tās noslēpumiem, nākamnedēļ RīgaTV 24 jau otro reizi pavāršova „La Dolce Vita. Ar Roberto” vēsturē, itāļu dziedātāja un TV raidījuma vadītāja Roberto Meloni virtuvē viesosies cittautieši jeb ārzemnieki, kuri dzimuši citās pasaules valstīs, bet dzīvo Latvijā un brīvi runā latviešu valodā.

TV skatītājus gaida aizraujošas tikšanās ar afroamerikāni angļu valodas pasniedzēju un vīru kora „Gaudeamus” dziedātāju Džordžu Stīlu, Latvijas Nacionālās operas solisti ukrainieti Juliannu Bavarsku, „Radio Naba” dīdžeju un valodu speciālisti brazīlieti Solanžu Borhesu Karlauskis, čīliešu izcelsmes perkusionistu Migelu Ernandesu Hiraldi, kuru uz Latviju atveda mīlestība ar aktrisi Maiju Doveiku, un vēl skatītājiem būs iespēja iepazīties ar šrilankiešu neiroķirurgu Kavšantu Malinku Rambadagallu, kurš jau 15 gadus dzīvo Latvijā, strādā Rēzeknes slimnīcā un, starp citu, runā arī latgaliski!

Garšu ceļojuma laikā Roberto viesi iepazīstinās ar kulināriem brīnumien no visas pasaules – ar ukraiņu biezpiena sacepumu babku, neparasto ķirbja ievārījuma recepti, uzzināsim, kas čīliešiem ir čakarero un apgūsim arī šrilankiešu nacionālo ēdienu, ko parasti gatavo reģionos pie okeāna.

„La Dolce Vita. Ar Roberto” – vienīgais pavāršovs, kas Latvijā tiek pārraidīts televīzijas tiešraidē, RīgaTV 24 skatāms katru darbdienu pulksten 12 un 18 vakarā, kā arī skatieties raidījumu interneta platformā Play24.lv.

Roberto pavāršova "La Dolce Vita. Ar Roberto" kadri

gallery icon
16

Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto