Smiltēns un Ušakovs sociālajos tīklos "skaidro attiecības"
Smiltēns un Ušakovs pamatīgi saplūkušies Feisbukā.
Politika
2016. gada 3. jūnijs, 17:13

Smiltēns un Ušakovs sociālajos tīklos "skaidro attiecības"

Jauns.lv

Rīgas pilsētas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs ("Saskaņa") un partijas "Vienotība" priekšsēdētāja amata kandidāts Edvards Smiltēns sociālajā tīklā "Facebook" apmainījušies ar pārmetumiem saistībā ar investīcijām un Rīgas ielu stāvokli.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ušakovs, citējot Smiltēna publiskajās debatēs pausto, ka deputāts "iemetot googlē" esot atradis tikai četrus rezultātus, kas saistīti ar Rīgas mēru un investīcijām, norādīja, ka veicot identisku darbību jeb "iemetot googlē" vārdus "Vienotība" un investīcijas, viņš atradis tikai "Liepājas metalurgu". Ušakova ieraksts izpelnījies samērā lielu sociālā tīkla lietotāju atbalstu un komentārus, pārsvarā krievu valodā.

Smiltēns nepalika atbildi parādā, savā "Facebook" laika joslā publicējot ierakstu, kurā uzsver Ušakova saistību ar slikto ielu stāvokli Rīgā. "Iemetot Google" "Rīgas bedres un Ušakovs", Google izmeta tik daudz, ka uzkārās!," rakstīja Smiltēns. Viņš savam ierakstam pievienoja ekrānšāviņu no "Google", apliecinot sevis teikto ar vismaz 13 bedru bildēm. Uz pārmetumu, ka bilde "velk uz 4.klases līmeni", Smiltēns atbildēja, ka "te runa par politiku! Rīgas ielas objektīvi ir kriminālā stāvoklī". Lai pastiprinātu sevis teikto, Smiltēns rakstītajam pievienoja bēdīgu emocijzīmi.

Jau vēstīts, ka Smiltēns "Vienotības" priekšsēdētāja amata kandidātu debatēs Rīgas mēru salīdzināja ar teflonu. "Pie viņa nekas nepielīp, ne korupcijas skandāli, nekas. Bet, manuprāt, tas teflons sāk vājināties. Es nesen "iemetu googlē" divus vārdus - Ušakovs un investīcijas. Atradu tikai četras lietas," pauda Smiltēns.

Otrs "Vienotības" priekšsēdētāja kandidāts, bijušais eirokomisārs Andris Piebalgs Ušakovu nodēvēja par nekompetentu un pauda, ka viņš steidzami ir jānomaina. To Piebalgs skaidroja ar rindām uz bērnudārziem Rīgā.

BNS / Foto: Ieva Čīka, Rinalds Ekmanis/LETA