Džeksona dēla tēvs – aktieris Makolejs Kalkins
Sabiedrība
2009. gada 1. septembris, 08:41

Džeksona dēla tēvs – aktieris Makolejs Kalkins

Jauns.lv

Maikla Džeksona jaunākā dēla – septiņus gadus vecā Blanketa tēvs esot aktieris Makolejs Kalkins, kurš kļuva slavens, spēlējot mazuļa Kevina lomu filmā „Viens pats mājās”. Tieši Kalkins pēc Džeksona lūguma kļuvis par spermas donoru nezināmai surogātmātei.

Makolejs Kalkins un Princis Maikls II.

Filmas „Viens pats mājās” zvaigzne Makolijs Kalkins pirms astoņiem gadiem piekritis ziedot spermu, lai piepildītu Maikla Džeksona sapni par perfektu ģimeni. 2002. gadā ar anonīmas surogātmātes palīdzību pasaulē nāca dziedātāja trešais bērns Prinss Maikls II (7).

Maikls un Makolijs kļuva par labiem draugiem 1990. gadā, kad jaunais aktieris iemantoja pasaules slavu ar Ziemassvētku komēdiju „Viens pats mājās”. Pēc gada viņš arī filmējies Džeko dziesmas „Black or White” videoklipā un bija biežs viesis popmūzikas karaļa „Nekurzemes” rančo. Makolijs Kalkins arī liecināja dziedātāja aizstāvībai 2005. gada tiesas prāvā, kurā dziedātāju apsūdzēja nepilngadīgo pavedināšanā.

„Visiem ir labi zināms, ka Džeksonu un Kalkinu vienoja īpaša saikne,” teic ziņu avots, kas vēlējies palikt anonīms. „Baumas izplatījās vēja ātrumā, ka Makolijs, kuru Džeksons dēvēja vienkārši par Maku, ir arī septiņus gadus vecā dēlēna Sedziņa (Blanket) bioloģiskais tēvs.”

Aizdomas, ka tas varētu būt Kalkins, pirmoreiz parādījās pēc tam, kad ASV plašsaziņas līdzekļus sasniedza ziņa, ka Prinsa Maikla II tēvs ir kāds „Holivudā labi pazīstams aktieris”, kurš savulaik ziedojis spermu.

Šobrīd Džeksonu ģimenei tuvu stāvošas personas apgalvo, ka mūziķis lūdzis Kalkina palīdzību, lai piepildītu sapni par „ideālu” ģimeni. „Šī nav „viena tante teica” informācija, pat Kalkinam ir aizdomas, ka viņš varētu būt tēvs,” norāda zinātājs. „Pēdējā laikā tik daudz dažādu vārdu nosaukti potenciālo tēva kandidātu skaitā, bet šī versija ir pati neprātīgākā. Taču Džeksons un Kalkins bija labākie draugi. Makolijs bija viens no retajiem, kuram Džeko patiesi uzticējās un aktieris šo uzticību nekad nenodeva. Makolijs dziedātājam bija ideāls. Man šķiet dziļi sirdī viņš vienmēr bija vēlējies, kaut Maks būtu viņa paša dēls. Tāpēc Prinsa Maikla II piedzimšana bija tuvākais sapņa īstenojumam, ko viņš reāli varēja piepildīt.”

Makolijs Kalkins ir abu Džeksona vecāko bērnu – Prinsa Maikla I un Parisas – krusttēvs. Aktieris apliecinājis, ka aiz cieņas pret viņsaulē aizgājušo draugu, viņš nekādus paskaidrojumus nesniegs ne draugiem, ne plašākai sabiedrībai.

Kalkina privātā dzīve

gallery icon
4

Kalkins kopā ar Džeksonu:

Kasjauns.lv