Iepazīstinās ar sāktajiem un plānotajiem labiekārtošanas darbiem pie Deglava ielas kalna
Teritorija tiks iežogota un tajā būs bruģēti laukumi un celiņi gan gājējiem, gan skrituļotājiem.
Runā Rīga
2016. gada 6. jūnijs, 20:10

Iepazīstinās ar sāktajiem un plānotajiem labiekārtošanas darbiem pie Deglava ielas kalna

Jauns.lv

Otrdien, 7.jūnijā, plkst.10.00 Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs un Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks kopā ar Rīgas domes Īpašuma departamenta direktoru Oļegu Burovu, Latvijas Mākslas akadēmijas profesoru Aigaru Bikši un audzēkņiem no dažādām Rīgas skolām iepazīsies ar paveiktajiem labiekārtošanas darbiem un ar plānotajām iecerēm plašajā Rīgas 84.vidusskolas teritorijā, Lielvārdes ielā 141, kas atrodas pie Deglava ielas kalna.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Teritorijā, kas ir 5,8 hektāru liela un atrodas pie  Rīgas 84.vidusskolas  un Deglava ielas kalna, top Rīgā lielākā atpūtas vieta. Teritorijā tiks izvietoti dažāda veida fizisko aktivitāšu un rotaļu laukumi, kā arī piknika un atpūtas vietas, kuras tiks iedalītas dažāda vecuma grupās: bērniem līdz trīs gadiņiem, bērniem no 5 - 7 gadiem un bērniem virs 7 gadiem.

Tāpat teritorijā būs izveidoti un aprīkoti laukumi hokejam, skrituļošanai, skeitošanai, basketbolam un futbolam. Būs arī speciāls laukums ielu vingrošanai. Teritorija tiks iežogota un tajā būs bruģēti laukumi un celiņi gan gājējiem, gan skrituļotājiem. Apmeklētāju ērtībām teritorijā darbosies speciālas ģērbtuves, inventāru nomas punkti, būs soliņi un protams apgaismojums un nodrošināta apsardze.

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto