Rīgā arestēts bruņots, piedzēries, uz trotuāra aizmidzis cukurvates tirgotājs
Bruņotais cukurvates tirgotājs aizturēts tā dēvētajā "Maskačkā" Rīgā.
112
2016. gada 9. jūnijs, 15:34

Rīgā arestēts bruņots, piedzēries, uz trotuāra aizmidzis cukurvates tirgotājs

Jauns.lv

Kārtības sargi Rīgā, Lielā Kalna ielā, aizturējuši piedzērušos un bruņotu cukurvates tirgotāju, kurš bija aizmidzis uz trotuāra blakus motorizētam trīsritenim, informēja Rīgas Pašvaldības policijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Otrdien,7.jūnijā, kārtības sargi devās uz izsaukumu Lielajā Kalna ielā, kur kāds iereibis vīrietis uz ielas aizmidzis blakus savam motorizētajam velosipēdam. Ierodoties notikuma vietā, vīrietis pamodināts, taču viņš nespēja patstāvīgi pārvietoties un atbildēt uz jautājumiem. Blakus vīrietim atradās motorizēts trīsritenis ar piekabi cukurvates tirgošanai. Izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri, apskatot vīrieti, konstatēja, ka hospitalizācija nav nepieciešama.

Vīrietis pēc atžirgšanas policijas darbiniekiem vaļsirdīgi atzinās, ka jau kādu laiciņu nelikumīgi tirgo cukurvati Pļavnieku apkaimē. Pēc vīrieša atzīšanās atsavināti pārkāpuma izdarīšanas rīki un sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par tirdzniecības noteikumu pārkāpšanu.

Turpinot pārbaudi, pie vīrieša pamanīts šaujamierocim līdzīgs priekšmets. Apskatot ieroci, konstatēts, ka ierocis ir pielādēts. Bruņotais cukurvates tirgotājs aizturēts un nogādāts Valsts policijas iecirknī tālākai lietvedības nodrošināšanai.

Jāpiebilst, ka par šo cukurvates tirgotāju iedzīvotāji jau iepriekš bija sūdzējušies, taču policistiem pēc sūdzībām, apsekojot iedzīvotāju norādītās teritorijas, nebija izdevies tirgotāju sastapt.

BNS/Foto: Rīgas Pašvaldības policija/Facebook