Radio TEV sāk skanēt arī Liepājā – FM 88,9
Radio TEV komanda.
Kultūra
2016. gada 9. jūnijs, 15:58

Radio TEV sāk skanēt arī Liepājā – FM 88,9

Jauns.lv

Klausītāju iemīļotā radiostacija – Radio TEV – 8.jūnijā uzsāk apraidi Liepājā. Turpmāk frekvencē FM 88,9 MHz Liepājā un apkārtnē dzirdams, iespējams, pozitīvākais radio visā Latvijā – Radio TEV.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Visstraujāk augošā radiostacija Latvijā – Radio TEV – dažu gadu laikā ievērojami paplašinājusi apraides teritoriju. Uzstādot jau 19.raidītāju, tā sākusi apraidi arī Liepājā.

Radio TEV priecē klausītājus ar šobrīd populāro pasaules pop un rock mūziku, veiksmīgi to atsvaidzinot ar jau labi zināmiem pēdējās desmitgades hitiem. Radio TEV ēterā dzirdamas arī pašmāju mākslinieku populārākās dziesmas. Lai klausītājs vienmēr zinātu aktuālākos notikumus, Radio TEV reizi stundā iepazīstina ar jaunākajām ziņām. Pārējā laikā, vienmēr pozitīvi noskaņotās ētera personības, uzmundrina klausītāju, nodrošinot tiešo ēteru no agra rīta līdz vēlam vakaram.

Radio TEV programmu direktors un reizē arī rīta programmas vadītājs Andris Jurga: “Kā saka mans tēvs, liepājnieks – tā ir diagnoze. Lai arī vairs nedzīvoju Liepājā, lielāko daļu sava mūža esmu pavadījis tieši Liepājā, tāpēc jau kopš Radio TEV pirmās dienas cerēju un zināju, ka skanēsim arī Liepājā. Tas ir liels gods – atkal uzrunāt liepājniekus. Jau rīt katrs mans “labrīt” sasniegs gan pludmales kafejnīcas, gan promenādi, kā arī visas virtuves un darba vietas. Arī automašīnā atceries frekvenci – FM 88,9.”

2016.gada 21.aprīlī Latvijas Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome pieņēma lēmumu atbalstīt Radio TEV reģionālā tīkla paplašināšanu, piešķirot frekvenci Liepājā FM 88,9 MHz.

Radio TEV ir Latvijā visstraujāk augošā radiostacija, 2015.gada rudenī un 2016.gada ziemā palielinot savu un klausīšanās laika sadalījumu par 20% (AQH share*), kļūstot par piekto populārāko latviski raidošo staciju valstī. Radio TEV uztverams vairāk nekā 50 pilsētās, tai skaitā septiņās Latvijas reģionālajās pilsētās. Internetā Radio TEV klausītāji ir no visas pasaules.

Regīna Zommere/Publicitātes foto