Kārtējā rupjā pasažiere 3. autobusā – policija ziņo, ka sieviete atpazīta. VIDEO
Ar savu bezkaunīgo rīcību sieviete aizkavējusi arī citus pasažierus, liekot tiem neērti noraudzīties pašas izraisītajā skandalēšanā. To, cik saprotams, no malas vērojis arī viņas bērns.
112
2016. gada 10. jūnijs, 18:04

Kārtējā rupjā pasažiere 3. autobusā – policija ziņo, ka sieviete atpazīta. VIDEO

Jauns.lv

(ziņa papildināta 20:40) „Rīgas Satiksmes” 3.maršruta autobusā nu jau atkal noticis ķīviņš starp pasažieriem. Šoreiz ar rupjībām un agresiju izcēlusies kāda iereibusi māmiņa, kurai blakus turklāt bijis arī bērns. Strīds sācies pēc tam, kad kāds vīrietis dāmai aizrādījis par alkohola lietošanu sabiedriskajā transportā.

„Paprasīju divas sievietes nelietot alkoholiskus dzērienus sabiedriskajā transportā kā arī sēžot ar bērnu, kurš visu redz,” stāsta video autors. Uz šādu lūgumu viena no sievietēm reaģējusi īpaši agresīvi – rupji lamājoties un lietojot fizisku spēku. Pavisam drīz vadītājs, pēc pasažiera sūdzības autobusu aptur un izsauc policiju.

Metas virsū ar alkohola pudeli

„Ko tu mani filmē, mērgli? B*** es tevi nositīšu! Es pati ne reizi vien esmu pa galvu dabūjusi un nebaidos ar vīrieti izkauties, skaidrs?” uzbrūkoši, nesalaužot acu kontaktu, pretī triec blondā sieviete zilajā jakā. Vīrietis ar kameru tikmēr tiek ir iespiests autobusa stūrī.

Pēc turpmākas, tikpat nekulturālas vārdu apmaiņas, sieviete pati atkāpjas un jau grasās pamest autobusu, taču filmētājs pieļauj lielu kļūdu – paziņo, ka policija tāpat ieradīsies. Tad nu sieviete, kliedzot „Kāda vēl policija! Ej N****!” metas viņam virsū ar alkohola pudeli rokā. Sadursme gan beidzas mierīgi, un incidentā iesaistītie turpina strīdēties vēl vismaz piecas minūtes. Vīrietis turpina norādīt uz sabiedriskā transporta noteikumiem, kuri aizliedz lietot alkoholu transportlīdzekļa salonā, kā arī to, cik nepareiza ir šāda rīcība. Sieviete, savukārt turpina viņam periodiski uzbrukt un krieviski nolamāt.

Policija lūdz palīdzību

No tālākajiem notikumiem secināms, ka sieviete pamanījusies pamest notikuma vietu pirms policijas ierašanās. Kā informē Rīgas pašvaldības policijas Galvenais sabiedrisko attiecību speciālists Toms Sadovskis, par notikušo uzsākta administratīvā lietvedība par sīko huligānismu. Policija aicināja atpazīt internetā izplatītajā video redzamo sievieti, un piektdienas pēcpusdienā jau ziņoja, ka ar sociālo tīklu lietotāju palīdzību viņu esot izdevies identificēt.

Kasjauns.lv/Foto: ekrānšāviņš no video, Video: youtube.com