Ziemeļblāzmas parkā spēlēs ģitārists Kaspars Zemītis un stīgu kvartets
Kaspars Zemītis ir viens no Latvijas daudzpusīgākajiem un pieprasītākajiem latviešu ģitāristiem.
Runā Rīga
2016. gada 13. jūnijs, 13:34

Ziemeļblāzmas parkā spēlēs ģitārists Kaspars Zemītis un stīgu kvartets

Jauns.lv

Kultūras pils “Ziemeļblāzma” skaistajā parkā jau ceturto sezonu skanēs daudzveidīgi vasaras brīvdabas koncerti, piedāvājot apmeklētājiem garos un siltos vasaras vakarus pavadīt brīvā atmosfērā kopā labu mūziku un talantīgiem mūziķiem. Visos koncertos ieeja bez maksas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

19. jūnijā Ziemeļbplāzmas parkā muzicēs ģitāras virtuozs Kaspars Zemītis kopā ar stīgu kvartetu. Kaspars Zemītis ir viens no Latvijas daudzpusīgākajiem un pieprasītākajiem latviešu ģitāristiem, kas spēlē gan akadēmisko, gan populāro mūziku. Šī koncerta programmā izskanēs visiem zināmais “Melanholiskais valsis” Kaspara aranžijā, kā arī vairākas mūziķa oriģinālkompozīcijas, piemēram, “Pali”, “Agnus Dei” un “Vētra klusumā”.

7. jūlijā ar solo programmu uzstāsies  latviešu mūziķis, komponists, ambientās  un elektroniskās mūzikas autors un producents, multiinstrumentālists Raimonds Tiguls. Koncertā skanēs komponista oriģinālkompozīcijas.

21. jūlijā solo koncertu sniegs Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra sitaminstrumentu grupas mūziķis, marimbas virtuozs Rihards Zaļupe. Koncertā skanēs Riharda oriģinālkompozīcijas.

11. augustā kultūras pils “Ziemeļblāzma” parkā gaidāms talantīgā jaunās paaudzes džeza ģitārista  Matīsa Čudara solo koncerts.

25. augustā solo koncertu sniegs talantīgā latviešu koklētāja Laima Jansone, kas lauzusi daudzu cilvēku stereotipus par latviešu tautas tradicionālo mūzikas instrumentu – kokli un nesusi Latvijas vārdu tālu pasaulē.

Vasaras koncertu norises laiki:

•    19. Jūnijā 17.00-18.30,

•    7. jūlijā 20.00-21.30,

•    21. jūlijā 20.00-21.30,

•    11. augustā 20.00-21.30,

•    25. augustā 20.00-21.30


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto