Traģiskajā avārijā Talsu novadā bojā gājuši divi talantīgi Latvijas izlases basketbolisti
Negadījums noticis ap plkst.20.32 ceļa posmā Talsi-Stende-Kuldīga, tajā 1997.gadā dzimušās jaunietes vadītā automašīna "Toyota Yaris" nobraukusi no ceļa un apgāzusies.
112
2016. gada 14. jūnijs, 11:41

Traģiskajā avārijā Talsu novadā bojā gājuši divi talantīgi Latvijas izlases basketbolisti

Jauns.lv

(Papildināta 13:30) Traģiskajā autoavārijā Talsu novadā bojā gājuši Latvijas U-16 basketbola izlases kandidāti - Kristians Pūris un Kristians Šefanovskis, apstiprināja basketbola klubā "Ventspils".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā informēja Latvijas Basketbola savienībā (LBS), abiem sportistiem nāves brīdī bija 16 gadi un abi savu karjeru basketbolā veidoja Ventspilī.

Vēl februārī Šefanovskis pārstāvēja Latvijas U-16 izlasi prestižā pārbaudes turnīrā Turcijā, kur bija viens no komandas līderiem.

Arī autoavārijā bojā gājusī jauniete bijusi saistīta ar basketbolu. Kā savā Twitter kontā raksta Ventspils mērs Aivars Lembergs, mirusī meitene ir basketboliste Kintija Celma. Viņa traģiskajā dienā Ventspils 1. ģimnāzijā bija nosvinējusi savu pēdējo zvanu.

Jau ziņots, ka pirmdien Talsu novada Ģibuļu pagastā ceļu satiksmes negadījumā bojā gājuši trīs jaunieši. Kā informēja Valsts policijā, negadījums noticis ap plkst.20.32 ceļa posmā Talsi-Stende-Kuldīga, tajā 1997.gadā dzimušās jaunietes vadītā automašīna "Toyota Yaris" nobraukusi no ceļa un apgāzusies. Notikuma vietā bojā gājuši divi 2000.gadā dzimuši puiši, bet pati autovadītāja smagā stāvoklī nogādāta slimnīcā, kur vēlāk no gūtajām traumām mirusi.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Daiga Valdmane  pastāstīja, ka policijā sākts kriminālprocess, lai noskaidrotu avārijas iemeslus, izmeklēšanā noskaidros arī to, vai autovadītāja pie stūres nav atradusies alkohola reibumā.

Autovadītājas atbrīvošanai no automašīnas vraka bijusi nepieciešama glābēju palīdzība. Savukārt puiši avārijas brīdī bija izmesti no auto, kas liecina, ka, visticamāk, viņi nebija piesprādzējušies.

LETA / Foto: bkventspils.lv / Valsts policija