Aicina uz garīgās mūzikas koncertu "Mieriniet, mieriniet manu tautu" Vecpiebalgas baznīcā
Juris Vizbulis (tenors) un Ruta Birzule (ērģeles, klavieres).
Kultūra
2016. gada 14. jūnijs, 13:31

Aicina uz garīgās mūzikas koncertu "Mieriniet, mieriniet manu tautu" Vecpiebalgas baznīcā

Jauns.lv

26. jūnijā plkst.12:00 (pēc dievkalpojuma) Vecpiebalgas ev. lut. baznīcā visi mīļi gaidīti uz garīgās mūzikas koncertu “Mieriniet, mieriniet manu tautu!”

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Koncertā uzstāsies lielisks duets – Juris Vizbulis (tenors) un Ruta Birzule (ērģeles, klavieres). Būs iespēja dzirdēt izcilākos garīgās mūzikas skaņdarbus no G.F.Hendeļa, K.V.Gluka, F.P.Tosti, V.A.Mocarta, J.S.Baha un citu komponistu daiļrades.

Ar šo koncertu tiks aizsākts šīs vasaras koncertu cikls Vecpiebalgas baznīcā, kurā klausītājiem būs iespēja dzirdēt dažādu žanru mūziku un iepazīt savā jomā izcilus un pazīstamus izpildītājus.

Nākamais koncerts notiks 16. jūlijā (sestdien) plkst. 19:00, tajā piedalīsies pazīstamais populārās mūzikas izpildītājs Kārlis Kazāks.

16. jūlija koncerta ziedojumi tiks veltīti Vecpiebalgas baznīcas torņa atjaunošanai.

20. augustā plkst. 19:00 Vecpiebalgas baznīcas vasaras koncertu cikls tiks noslēgts ar ērģelnieces Larisas Carjkovas un mecosoprāna Baibas Renertes jauno kopdarbu – programmu “Manas dvēseles logs”, kurā abas mākslinieces aizvedīs klausītājus skaistā, muzikālā ceļojumā cilvēka iekšējā pasaulē, stāstot stāstu par sievieti, viņas domām, pārdzīvojumiem, ilgām un sapņiem - un tas viss vārdos un mūzikas skaņās.

Koncertos ieeja par ziedojumiem.


Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto