19. jūnijā "Toyota Rīga Velomaratons" laikā būs izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā
13., 37., 41., 53. maršruta autobusi no Pārdaugavas uz Centru kursēs pa Vanšu tiltu, neiebraucot Ķīpsalā. Pieturvieta „Ķīpsala” pārcelta uz pamatbrauktuves.
Runā Rīga
2016. gada 15. jūnijs, 16:36

19. jūnijā "Toyota Rīga Velomaratons" laikā būs izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā

Jauns.lv

„Rīgas satiksme” informē, ka 19. jūnijā laika posmā no plkst. 10.00 līdz aptuveni plkst. 16.00 saistībā ar „Toyota Rīga Velomaratons” būs izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā un slēgtas atsevišķas pieturvietas. Velomaratona laikā pasažieri, kuri lieto abonementa biļetes braukšanai mainītajos trolejbusu vai autobusu maršrutos, lai nokļūtu līdz nepieciešamajam galapunktam, drīkstēs tās izmantot citos autobusu, trolejbusu un tramvaju maršrutos, braucienu nereģistrējot.

Autobusi

10. maršruta autobusi no centra kursēs pa maršrutu līdz Akmens tiltam, tālāk pa Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Valguma ielu, Akmeņu ielu, Mūkusalas ielu un tālāk pa maršrutu. Virzienā uz centru 10. maršruta autobusi kursēs pa maršrutu līdz Kārļa Ulmaņa gatvei, tālāk pa Kārļa Ulmaņa gatvi līdz apgriešanās vietai pretējā virzienā, neaizbraucot līdz Mūkusalas rotācijas aplim, tālāk pa Kārļa Ulmaņa gatvi līdz uzbrauktuvei uz Bauskas ielu, tālāk pa Bauskas ielu, Jelgavas ielu, Akmeņu ielu, Valguma ielu, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu un tālāk pa maršrutu.

12. maršruta no plkst. 9:00 autobusi virzienā uz Kooperatīvu „Ziedonis” kursē pa maršrutu līdz Satekles ielai, tālāk pa Satekles ielu, 13. janvāra ielu (autobuss apstāsies 23. maršruta autobusa pieturvietā „13. janvāra iela”), 11. novembra krastmalu, Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Valguma ielu, Akmeņu ielu, Jelgavas ielu, Bauskas ielu, Ziepniekkalna ielu, Jāņa Čakstes gatvi, Bauskas ielu un tālāk pa maršrutu. Virzienā uz centru autobusi kursēs bez izmaiņām.

23. maršruta autobusi no centra kursē pa maršrutu līdz Akmens tiltam, tālāk pa Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Valguma ielu, Akmeņu ielu, Jelgavas ielu, tālāk pa maršrutu līdz Ziepniekkalna ielai, pa Ziepniekkalna ielu, Jāņa Čakstes gatvi, Bauskas ielu un tālāk pa maršrutu. Uz centru 23. maršruta autobusi kursē pa maršrutu līdz ceļam A7, tālāk pa ceļu A7, Ziepniekkalna ielu, Bauskas ielu, tālāk pa maršrutu līdz Jelgavas ielai, tālāk pa Jelgavas ielu, Akmeņu ielu, Valguma ielu, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu un tālāk pa maršrutu.

26. maršruta autobusi no centra kursē pa maršrutu līdz Akmens tiltam, tālāk pa Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Valguma ielu, Akmeņu ielu, Mūkusalas ielu un tālāk pa maršrutu. Uz centru kursēs pa maršrutu līdz Jelgavas ielai, tālāk pa Jelgavas ielu, Akmeņu ielu, Valguma ielu, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu un tālāk pa maršrutu.

13., 37., 41., 53. maršruta autobusi no Pārdaugavas uz Centru kursēs pa Vanšu tiltu, neiebraucot Ķīpsalā. Pieturvieta „Ķīpsala” pārcelta uz pamatbrauktuves.

57. maršruta autobusi velomaratona laikā pieturvietā „Ķīpsala” centra virzienā nepieturēs.

Trolejbusi

5. maršruta trolejbusi kursēs no Paula Stradiņa slimnīcas uz Daugavas stadionu pa Vanšu tiltu, neiebraucot Ķīpsalā. Pieturvieta „Ķīpsala” pārcelta uz pamatbrauktuves. Pārdaugavas virzienā trolejbusi kursēs bez izmaiņām.

9. maršruta trolejbusu kustībā, sakarā ar kustības ierobežošanu Raņķa dambī un Krišjāņa Valdemāra ielā (pirms Vanšu tilta), tiek prognozēta kavēšanās.

12. maršruta trolejbusi kursēs no Āgenskalna priedēm uz Šmerli pa Vanšu tiltu taisni, neiebraucot Ķīpsalā. Pieturvieta „Ķīpsala” pārcelta uz pamatbrauktuves. Pārdaugavas virzienā trolejbusi kursēs bez izmaiņām.

19. maršruta trolejbusi kursēs no Pētersalas ielas uz Ziepniekkalnu un atpakaļ pa Salu tiltu taisni, neiebraucot Mūkusalas rotācijas aplī (kā 40. maršruta autobusi).

24. maršruta trolejbusi kursēs no Pētersalas ielas uz A/S Dzintars un atpakaļ pa Salu tiltu, neiebraucot Mūkusalas rotācijas aplī (kā 40. maršruta autobusi).

25. maršruta trolejbusi kursēs no Iļģuciema uz Brīvības ielu pa Vanšu tiltu, neiebraucot Ķīpsalā. Pieturvieta „Ķīpsala” pārcelta uz pamatbrauktuves. Pārdaugavas virzienā trolejbusi kursēs bez izmaiņām.

27. maršruta trolejbusi no Ziepniekkalna uz Stacijas laukumu kursēs pa maršrutu līdz pieturvietai „Bieķensalas iela”, tālāk pa Jelgavas ielu, Akmeņu ielu, Valguma ielu, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu. No Stacijas laukuma uz Ziepniekkalnu trolejbusi kursēs pa Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Valguma ielu, Akmeņu ielu, Mūkusalas ielu un tālāk pa maršrutu.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”, „draugiem.lv”.


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Karlīna Timofejeva  / Foto: velo.lv