Mīlas pārīša nakts pastaiga Olainē beidzas ar puiša iestigšanu purvā. VIDEO
Visnotaļ dramatiski beidzās kāda pārīša romantiskā pastaiga Olainē. Pusis vārda tiešā nozīmē meitenes acu priekšā iegrima purvā. Par laimi viss beidzās laimīgi – palīgā atsteigušies glābēji neveiksmīgo mīlnieku izraka no purva.
112
2016. gada 16. jūnijs, 19:10

Mīlas pārīša nakts pastaiga Olainē beidzas ar puiša iestigšanu purvā. VIDEO

Jauns.lv

Visnotaļ dramatiski noslēdzās kāda mīlas pārīša naksnīgā pastaiga Olaines apkārtnē. Puisis nenoturējās uz koka laipas, iekāpa purva rāvā un līdz viduklim iestiga slīkšņā. Par laimi viss beidzās laimīgi – palīgā atsteigušies ugunsdzēsēji puisi ar rokām izraka ārā no akača.

Otrdien Olainē kāds pāris droši vien gribēja pastaigāties. Pulkstenis rādīja jau pusnakti, un abi gājēji no pilsētas parka nonāca tālāk esošajā purvā. Tur, kā jau parasti šādās vietās, ir gājējiem paredzēti koka celiņi. Taču ar iešanu pa šiem celiņiem neveicās. Vīrietis vēlāk stāstīs, ka koka dēlītis esot salūzis, un tā viņš pēkšņi nonācis līdz viduklim purvā, vēsta LNT raidījums “Degpunktā”.

Sieviete zvanījusi glābējiem. Palīgā atsteigušies ugunsdzēsēji nakts tumsā purvā ieraudzīja līdz viduklim iestigušu jaunekli. Glābēji, lai velkot ārā cietušo, vienkārši sakot, nepārrautu viņu uz pusēm, izlēmuši viņu no purva zemes izrakt ar rakšanu. Bez palīglīdzekļiem, ar rokām. Desmit minūšu laikā vīrieti izdevās izrakt un viņu nodot mediķu rokās. Nekādas lielas veselības problēmas viņam neatklājās.

Klīst runas, ka gados jaunais vīrietis bijis piedzēries. Par to gan viņam neviens nepārmet. Ugunsdzēsēji stāsta, ka vismaz reizi gadā viņiem jāsteidz palīgā kādam purvā iestigušam pilsonim.

Sīkāk par neveiksmīgo mīlas pārīša romantisko pastaigu Olaines purvā skatieties videosižetā.

Romantiska pastaiga beidzas purvā Kasjauns.lv/Foto: Shutterstock/Video: LNT „Degpunktā”