Šonakt Berģos "Audi" šoferis iestūrējis stāvošā auto. Viens civēks miris, divi cietuši
Policija noskaidro traģiskās avārijas apstākļus.
112
2016. gada 17. jūnijs, 09:45

Šonakt Berģos "Audi" šoferis iestūrējis stāvošā auto. Viens civēks miris, divi cietuši

Jauns.lv

Naktī uz piektdienu Rīgā, pie Berģiem, vieglajai automašīnai taranējot citu stāvēšanai novietotu transportlīdzekli, gājis bojā viens cilvēks, bet vēl divi cietuši.

Kā aģentūra informēja Valsts policijā, plkst.2.43 Brīvības gatves un Berģu ielas krustojumā automašīnas "Audi" vadītājs izraisīja sadursmi ar stāvošu automašīnu "Volkswagen". Pēc negadījuma slimnīcā tika nogādāts "Audi" vadītājs, aptuveni 20 gadus veca sieviete un aptuveni 25 gadus vecs vīrietis, kurš vēlāk nomira. Visu triju negadījumā iesaistīto personības vēl tiek skaidrotas.

Vakar ap plkst.12 Rīgā, Baldones ielā, nenoskaidrots velosipēdists uzbrauca 1988.gadā dzimušai gājējai, kura pēc negadījuma tika nogādāta slimnīcā.

Ap plkst.13.30 Rīgā, Lāčplēša ielā, notika sadursme starp 1982.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu "Renault" un 1976.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu "Ford". "Ford" vadītājs pēc negadījuma tika nogādāts slimnīcā.

Ap plkst.16.45 Ogres novadā, autoceļa Tīnūži-Koknese 40.kilometrā, 1985.gadā dzimis vīrietis netika galā ar automašīnas "Toyota Yaris" vadību un iebrauca pretējās puses aizsargbarjerā. Pēc negadījuma slimnīcā tika nogādāta 1932.gadā dzimusi sieviete un 1959.gadā dzimis vīrietis.

Ap plkst.18.15 Rīgā, Pūces un Gunāra Astras ielas krustojumā, 1979.gadā dzimušas sievietes vadīta automašīna "Mazda" sadūrās ar 1981.gadā dzimušu velosipēdistu, kurš pēc negadījuma tika aizvests uz slimnīcu.

Savukārt ap plkst.21.50 Rīgā, Vienības gatves un Ozolciema ielas krustojumā, sadūrās 1967.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna "Škoda", 1995.gadā dzimušas sievietes vadīta automašīna "Volkswagen" un 1991.gadā dzimušas sievietes vadīta automašīna "Audi". Pēc negadījuma "Škoda" vadītājs tika nogādāts slimnīcā, savukārt "Volkswagen" vadītājai medicīniskā palīdzības tika sniegta uz vietas, bet no hospitalizācijas viņa atteicās.

Kā liecina VP apkopotā operatīvā informācija, aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 75 ceļu satiksmes negadījumi, 14 avārijās cietuši 18 cilvēki, bet vienā negadījumā ir bojāgājušais.

Rīgas reģionā diennakts laikā reģistrēts 41 ceļu satiksmes negadījums, Zemgalē - 12, Kurzemē - deviņi, Vidzemē - septiņi, bet Latgalē - seši.

LETA/Foto: Shutterstock