Jāņu vainagi, koka lāpas, rapšu sveces un cita Līgo vakara atribūtika “Rīgas vasaras saulgriežu gadatirgū. TIEŠRAIDE
Līgo vakara burvībai gadatirgū būs iespēja iegādāties Jāņu zāles un Ilonas Gaidules radītos Jāņu vainagus.
Kultūra
2016. gada 19. jūnijs, 08:00

Jāņu vainagi, koka lāpas, rapšu sveces un cita Līgo vakara atribūtika “Rīgas vasaras saulgriežu gadatirgū. TIEŠRAIDE

Jauns.lv

Amatnieki, rokdarbnieki un mājražotāji no visas Latvijas aicina uz „Rīgas vasaras saulgriežu gadatirgu” Vērmanes dārzā, kur no 17. līdz 22. jūnijam varēs sarūpēt visu nepieciešamo Līgo svētku atribūtiku.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Līgo vakara burvībai gadatirgū būs iespēja iegādāties Jāņu zāles un Ilonas Gaidules radītos Jāņu vainagus. Bet pagalma sapošanai Zāļu vakaram noderēs lāpas un ilgi degošās „Laureta Candles” rapšu vaska sveces.

Oriģinālus svētku telpas rotājumus piedāvās „Kreder factory” – viņu gravētie suvenīri un dizaina elementi jāņabērnus neatstās vienaldzīgus. Tāpat kā Darius Baguža no ādas veidoti suvenīri un gleznas.

Par vērtīgāko dāvanu Jāņatēvam un Jāņamātei parūpēsies apgāds „Mansards”, kas regulāri tiek minēts starp skaistāko un kritiķu novērtētāko grāmatu izdevējiem Latvijā.

Kārtīgam līgotājam nebūs noderīgākā suvenīra par „Olis Rīga”. Šis porainā māla olis ir piesūcināts ar ziepēm – vairs nekādu neatberžamu pļavā sastaigātu pēdu un pēc grila gardumiem smaržojošu roku!

No 17. līdz 22. jūnijam Vērmanes dārzā notiek „Rīgas vasaras saulgriežu gadatirgus”. Apmeklētājus tas gaidīs ik dienu no plkst.9.00 līdz pat plkst.22.00. Ieeja – bez maksas.     

Visu pasākuma laiku tiešraides no Vērmanes dārza nodrošina www.pilsetaspasakumi.tv. Savukārt svarīgākos jaunumus no gadatirgus var uzzināt sekojot Twitter kontam – @rigasgadatirgus.lv.

Pasākuma oficiālā mājaslapa: www.rigasgadatirgus.lv

Rīgas vasaras saulgriežu gadatirgu rīko “UNTITLED pasākums”.

Reklāmas raksts sadarbībā ar “UNTITLED pasākums”/Foto: Shutterstock