Čigānpuisis Čīča triumfē "Dzintara dziesmu" aptaujā. FOTO
Dzintars Čiča uzvaru svinēja ar lipīgo dziesmu „Likteņlīnijas”.
Kultūra
2016. gada 19. jūnijs, 15:44

Čigānpuisis Čīča triumfē "Dzintara dziesmu" aptaujā. FOTO

Jauns.lv

Pasta salā, Jelgavā notikušajā "Amigo Dzintara dziesmu" aptaujas noslēguma koncertā, kurā finālisti cīnījās par šā gada tautā iemīļotākās dziesmas godu, uzvaru ar lipīgo kompozīciju "Likteņlīnijas" svinēja Dzintars Čīča.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aptaujas noslēguma koncertu Jelgavā vadīja Velga Vītola, Agnese Šīrante un Juris Hiršs. Galvenajā balvā bija mikroautobuss.

Kā allaž tieši skatītāju balsojums noslēguma koncerta dienā noteica, kura no dziesmām kļūs par sezonas iemīļotāko melodiju un iegūs īpašo balvu.

Arī šogad visus finālistus noteica skatītāju balsojums. "Amigo Dzintara dziesmu" 2015./2016. aptaujas noslēguma koncertā piedalījās grupas "Sestā jūdze" dziesma "Pieci soļi, nedēļa vai mūžs", kā arī "Galaktika" un Oranžā kora meitenes ar dziesmu "Kopā tik un tā". Tāpat koncertā uzstājās Čīča, Aigariņš ar dziesmu "Es tevi gribu", Santa Zapacka "Aiznes vējam", "Lauku muzikanti" ar dziesmu "Nemodini mani" un grupa "Brīvdiena" ar dziesmu "Meitene no Gulbenes".

Aptaujas finālā bija iekļuvuši arī pagājušā gada uzvarētāji - grupa "Baltie lāči" - ar dziesmu "Jezups" un Rikardions ar dziesmu "Odiņš".

Dzintars Čīča ar savu megahitu „Likteņlīnijas”


Kasjauns.lv / Foto: Agrita Grosbarte