Nadja Savčenko pirmo reizi sniedz ekskluzīvu interviju Latvijai
Skaties raidījumu tiešraidē 28. jūnijā pulksten 16.30 un 21.30 kanālā RīgaTV 24 un interneta platformā Play24.lv.
Kultūra
2016. gada 22. jūnijs, 20:51

Nadja Savčenko pirmo reizi sniedz ekskluzīvu interviju Latvijai

Kasjauns.lv

Jau starptautisku slavu ieguvusī ukraiņu pilote Nadja Savčenko pirmo reizi sniedz ekskluzīvu interviju "RīgaTV 24" raidījumam “TOP5 ar Ansi Bogustovu”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nadja Savčenko, kas nu jau kļuvusi par Ukrainas simbolu, ekskluzīvā sarunā ar "RīgaTV 24" ētera personību Ansi Bogustovu atklāti spriedīs un runās par Ukrainas tautu. Nadja Savčenko no gandrīz divus gadus ilgušas nebrīves Krievijā, atgriežoties mājās – Ukrainā, nāca klajā ar paziņojumu, ka ir gatava kļūt par Ukrainas prezidenti un darīt visu, lai uzlabotu esošo stāvokli.  Cik nopietns ir viņas lēmums kļūt par Ukrainas prezidenti, kādas ir Savčenko domas par Krieviju, uzzināsi skatoties interviju kanālā "RīgaTV 24", 28. jūnijā pulksten 16.30 un 21.30.

Nadja Savčenko: „Es lieliski saprotu, ka sankcijas visai Eiropai rada nekomfortablu sajūtu. Arī Eiropa, diemžēl, šobrīd piedzīvo ne mazums problēmu. Bet, ja skatās nevis uz sadzīvisko komfortu, es teiktu uz citu, tad mēs, ukraiņi, par mieru Eiropā atdodam savas dzīvības. Ja Krievija iznīcinās Ukrainu un ukraiņu tautu, tā kā viņi to šobrīd dara Krimā ar Krimas tatāriem, un ar ukraiņiem Donbasā, tad tā (Krievija) ies tālāk uz Lietuvu, Latviju, Igauniju, Poliju, Moldovu. Un mēs lieliski saprotam, ko tas nozīmē – "labs krievu lielais brālis", mums ir vēl atmiņas no PSRS. Ja mēs padosimies uz šīm robežām, ja Eiropa nodos šīs robežas, tad Krievija diezgan ātri var kļūt par Francijas, Vācijas, Anglijas tiešu kaimiņu. Tad gan viņiem šīs kaimiņattiecības nepatiks.”

Skaties raidījumu tiešraidē 28. jūnijā pulksten 16.30 un 21.30 kanālā "RīgaTV 24" un interneta platformā "Play24.lv".

Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto