Treneris Stankēvičs uzrakstījis grāmatu par fizisko sagatavošanu speciālo operāciju spēkos
Alvja Stankēviča domāšanas veids un treniņu metodes daudzus ir iedvesmojušas mainīt dzīvi. Būtisku pieredzi autors guvis, daudzus gadus trenējot Latvijas elites klases sportistus un strādājot valsts olimpiskajā vienībā.
Kultūra
2016. gada 26. jūnijs, 22:32

Treneris Stankēvičs uzrakstījis grāmatu par fizisko sagatavošanu speciālo operāciju spēkos

Jauns.lv

Izdota trenera Alvja Stankēviča grāmata "Vispusīga fiziskā sagatavošana sportā un speciālo operāciju spēkos", liecina informācija Aizsardzības ministrijas izveidotajā portālā "sargs.lv".

Grāmata veltīta ikvienam karavīram, kuram rūp sava veselība, organisma funkcionālo spēju paplašināšana un pilnveidošana. Arī jaunieši, kuri vēl tikai plāno savu nākotni saistīt ar dienestu Nacionālajos bruņotajos spēkos, grāmatā atradīs praktiskus ieteikumus, kā labāk sagatavoties bruņoto spēku fiziskās sagatavotības pārbaudes testiem.

Grāmatā ir aprakstīts tās autora Stankēviča dzīvesveids. Būtisku pieredzi autors guvis, daudzus gadus trenējot Latvijas elites klases sportistus un strādājot valsts olimpiskajā vienībā.

LETA jau ziņoja, ka armijas un Valsts policijas pārstāvji iepriekš vairākkārt norādījuši uz jauniešu slikto fizisko sagatavotību.

LETA/ Foto: Aigars Hibneris