Jāņu naktī piedzēries vīrietis policijas iecirknī mēģina pakārties džemperī
Policijas darbinieki, pamanot vīrieša darbības, nekavējoties viņu atbrīvoja no paštaisītās džempera cilpas.
112
2016. gada 27. jūnijs, 19:37

Jāņu naktī piedzēries vīrietis policijas iecirknī mēģina pakārties džemperī

Jauns.lv

Jāņu naktī iereibis un atslēgas pazaudējis vīrietis mēģinājis pakārties policijas iecirknī, paziņoja Rīgas pašvaldības policijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Piektdienas, 24.jūnija, naktī kārtības sargi devās uz izsaukumu Āgenskalnā, kur norisinājās konflikts starp vairākām personām. Ierodoties notikuma vietā, noskaidrots, ka izsaucējs uzvedies agresīvi un lietojis rupjus izteicienus, tālab viņam ar vairāku cilvēku kompāniju radies konflikts. Izrādījās, ka agresīvi noskaņotais vīrietis pārējos kompānijas biedrus vainojis zādzībā, jo viņam bija pazudis maks, telefons un dzīvokļa atslēgas.

Policisti pārbaudīja visus konfliktā iesaistītos, taču pazudušo mantu pie viņiem nebija. Uzreiz pēc tam agresors kārtības sargiem atzinās, ka samelojis un personas viņa mantas nav paņēmušas. Pēc pārrunām nepatiesi apsūdzētā draugu kompānija devās savās gaitās, bet policijas darbinieki apsekoja tuvāko apkārtni, taču vīrieša nozaudētās mantas neatrada.

Izsaucējam izskaidrots, ka policijas darbiniekiem būs jādodas uz nākamo izsaukumu. To izdzirdot, iereibušais kungs nolamāja policijas darbiniekus un pieprasīja, lai viņu aiztur, jo bez atslēgām netikšot savās mājās. Kārtības sargi centās vīrietim palīdzēt un piedāvāja viņu nogādāt nakts patversmē, taču viņš rupji atcirta, ka nedošoties ne uz kādu patversmi, jo neesot bezpajumtnieks.

Vīrietis pēc policistu sniegtā atteikuma viņu aizturēt ar varu centās iekļūt operatīvajā transportlīdzeklī, bet tas viņam neizdevās. Ar vīrieti tika veiktas pārrunas par vispārpieņemtajām uzvedības normām, taču viņš kategoriski atteicās klausīties un nostājās operatīvā transportlīdzekļa priekšā, uzlika rokas uz motora pārsega un kliedza, lai viņu aiztur. Ņemot vērā vīrieša uzvedību, viņš tika aizturēts un nogādāts dežūrdaļā, kur sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu.

Vīrietis ievietots pagaidu turēšanas telpā, kur viņš dauzīja restes un lamājās ar necenzētiem vārdiem. Pēc tam viņš novilka džemperi, uztaisīja cilpu un to aplika sev ap kaklu. Policijas darbinieki, pamanot vīrieša darbības, nekavējoties viņu atbrīvoja no paštaisītās cilpas. Izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kuri vīrieti hospitalizēja.

BNS/Foto: Edijs Pālens/LETA