No kempinga Engures pagastā pazudis divgadīgs puisītis (papildināta ziņa)
Bērns bija ģērbts pelēkā džemperī, kājās oranžas bikses un galvā strīpaina cepure ar nadziņu.
112
2016. gada 4. jūlijs, 00:26

No kempinga Engures pagastā pazudis divgadīgs puisītis (papildināta ziņa)

Jauns.lv

(Ziņa papildināta 1:22) Engures pagastā kempinga "Abragciema Baloži" teritorijā pazudis divadīgs puisītis; policija aicina atsaukties ikvienu, kuram ir kāda informācija par bērna atrašanās vietu.

3. jūlijā ap pulksten 19.30 Engures pagastā kempingā "Abragciema Baloži" puisītis uz brīdi atstāts rotaļājamies ar citiem bērniem smilškastē, kamēr bērna mamma devās nomazgāt traukus. Kad māte atgriezās pēc bērna, tas vairs nebija atrodams un nav atrasts vēl līdz šim brīdim.

Policija aicina atsaukties ik vienu, kuram varētu būt kāda informācija par bērna atrašanās vietu vai kāda cita noderīga informācija, zvanot

110, 63004200 vai 63104102.

Bērns bija ģērbts pelēkā džemperī, kājās oranžas bikses un galvā strīpaina cepure ar nadziņu.

Svarīga ziņa visiem brīvprātīgajiem, kas dodas palīgā meklēt Abragciemā pazudušo puisīti!

Līdz šim pārmeklēts aptuveni 1,5 - 2 km2 ap kempinga apkārtni. Policija un brīvprātīgie meklē gan gar jūras piekrasti, gan kempinga tuvumā. Iesaistīti arī kinologi.

Uz vietas brīvprātīgos koordinē Engures novada pašvaldības policijas priekšnieks Jānis Vancāns. Ikkatrs, kurš vēlas iesaistīties un palīdzēt, aicināts sazināties ar viņu, zvanot 29193503.

Pirms uzsākt meklēšanu, aicinām brīvprātīgos sagatavoties. Noteikti parūpējaties par to, lai katram būtu lukturītis un kājās silti zābaki. Ārā līst lietus, tādēļ būtski parūpēties, lai esat saģērbušies atbilstoši laika apstākļiem.


Kasjauns.lv / Foto: Shutterstock