Rīgā par gultas veļas komplektu zādzību aizturēti divi garnadži
Ilustratīvs foto.
112
2016. gada 4. jūlijs, 16:32

Rīgā par gultas veļas komplektu zādzību aizturēti divi garnadži

Jauns.lv

Rīgā par gultas veļas komplektu zādzību aizturēti divi vīrieši, informēja Rīga Pašvaldības policijā.

Svētdien, 3.jūlijā, pašvaldības policijas darbinieki, patrulējot Imantā, ievēroja divus aizdomīgus vīriešus, kuri, pamanot policijas tuvošanos, sāka manāmi nervozēt. Vīrieši vairākkārtīgi atskatījās uz policijas darbiniekiem un strauji izmainīja iešanas virzienu, cenšoties nozust no policijas redzesloka.

Kārtības sargi abus vīriešus apturēja. Pie viena no viņiem tika atrasti divi jauni gultas veļas komplekti, savukārt pie otra - viens gultas veļas komplekts, pie kura palicis tā saucamais pīkstulis, kas paredzēts, lai no veikala nevarētu slepus iznest preci. Abi vīrieši nevarēja paskaidrot, kur iegādājušies gultas veļas komplektus, nedz arī to, kāpēc pie viena gultas veļas komplekta ir palicis tā saucamais pīkstulis.

Sazinoties ar Operatīvās vadības biroju, noskaidrots, ka netālu notikusi zādzība. Abi vīrieši aizturēti uz aizdomu pamata par zādzības izdarīšanu. Personas nogādātas zādzības izdarīšanas vietā, kur, salīdzinot svītru kodus, konstatēts, ka gultas veļas komplekti nozagti no attiecīgā veikala. Pēc videonovērošanas ierakstu pārbaudes abi garnadži atpazīti.

Aizturētie nodoti Valsts policijas darbiniekiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

BNS/Foto: Vida Press

Tēmas