Aicina pieteikties pludmales futbola un volejbola turnīram „Beach Games Kauss”
Runā Rīga
2016. gada 6. jūlijs, 16:29

Aicina pieteikties pludmales futbola un volejbola turnīram „Beach Games Kauss”

Jauns.lv

Vecāķos 23.jūlijā sāksies „Live Rīga” jauniešu un amatieru pludmales futbola un volejbola līgas turnīrs „Beach Games Kauss”. Organizatori aicina līdz 20.jūlijam pieteikt komandas. Dalība ir bez maksas. Komandas var reģistrēties vietnē: www.beachgames.lv jeb facebook.com BEACH GAMES, kā arī šeit var atrast spēļu nolikumus.

23. jūlijā Vecāķu pludmalē tiks noskaidrotas 12 spēcīgākās pludmales volejbola un futbola komandas, kuras piedalīsies kausa izspēles turnīros. No 30. jūlija līdz 13. augustam sekos trīs posmu savstarpējas izspēles turnīri, kuros komandas uzkrās punktus, lai noskaidrotu izslēgšanas kārtas (Play Off) 8 spēcīgākās komandas. Izslēgšanas spēles veido 5. posmu, tajās ar divu uzvaru pārsvaru komandas virzīsies jau daudz tuvāk lielajam finālam, lai 6. jeb pēdējā posmā 27. augustā, slēdzot pludmales sporta sezonu, noskaidrotu uzvarētāju.

Pludmales futbola un volejbola līgas turnīru „Beach Games Kauss” organizē biedrība „Piemērs” sadarbībā ar „Live Rīga” un „Ķekavas Avotu”. Turnīrs tiek īstenots kā sociāls projekts, lai ar aktivitātēm sporta laukumā piesaistītu jauniešus un tādā veidā popularizētu un piedāvātu alternatīvas iespējas lietderīgai un veselīgai brīvā laika pavadīšanai.

Komandas, kas kvalificēsies „Beach Games Kausa” turnīram, tiks iekļautas projekta oficiālajā mājas lapā: www.beachgames.lv, kur ikviens interesents varēs sekot līdzi spēlētāju un komandu izaugsmei un sasniegtajiem rezultātiem, kā arī balsot par saviem favorītiem. Tiks veidots arī iknedēļas TV raidījums „Pludmales Sporta ziņas” ar skaistākajiem spēļu mirkļiem, spēlētāju un komandu intervijām, profesionāļu debatēm un turnīra tabulu apskatiem.

Regīna Zommere/Foto: Ieva Lūka/LETA Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Tēmas