Artis meklē sievieti, kura stūrēs auto uz Austriju, kamēr abi ar draugu sūks aliņus
Divi jautri puiši meklē sievieti – autovadītāju, kura varētu stūrēt viņu mašīnu uz Austrijas Alpiem, kamēr viņi paši dzers aliņus un kūpinās cigaretes.
Sabiedrība
2016. gada 8. jūlijs, 20:05

Artis meklē sievieti, kura stūrēs auto uz Austriju, kamēr abi ar draugu sūks aliņus

Jauns.lv

Kāds dzīves baudītājs Artis Bieziņš savā „Facebook” profilā publicējis visnotaļ jancīgu sludinājumu. Viņš ar draugu meklē sievieti ar autovadītājas tiesībām, lai varētu bez problēmām, iedzerot ko grādīgāku, aizbraukt līdz Austrijas Alpiem. Kamēr puiši malkos aliņu, ceļabiedrei vajadzēs stūrēt.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vienlaikus kungi dāmai piesola bezmaksas ceļojumu uz ārzemēm, bet ar striktiem noteikumiem – līdzbraucējai būs jāēd tas pats, ko baudīšot puiši un arī pārnakšņot vajadzēs turpat, kur viņi. Ja nē, dāma var meklēt citu restorānu un guļvietu, bet par to pašai būs jāmaksā. Bieziņu Arta ieraksts izpelnījies simtiem interneta lietotāju ievērību.

Lūk, kā Artis aprakstījis savas prasības: „ Divi nopietni vīrieši (35 un 37 pēc pases, bet sirdī uz 27) aicina pievienoties kādu kundzi vai divas braucienam kopā vienā auto uz Austriju no 23. līdz 29. jūlijam. Ja Tev ir B kategorijas autovadītāja apliecība (būtu labi ar normālu stāžu), tad droši uzraksti un precizēsim lietas.

Mums ir svarīgi ceļojuma laikā netraucēti kempingu vietās un pa ceļam pašā auto iedzert un uzsmēķēt, un uzdziedāt kādu lētu dziesmu, neatpaliekot no pārējo auto grupas. Būtu svarīgi, lai tajā brīdī nepārmet, bet atbalstoši mūs vēro un seko pārējai auto kolonnai. Ne jau visas dienas tiks lietots alkohols. Kaut kad jau mēs paši stūrēsim, vienkārši ir bažas, ka simtprocentīga paļaušanās uz sevi rezultāts izrādās Lietuva vai maksimums Polija septiņās dienās. Tāpēc meklējam uzticamu ceļa biedreni. Biedrs nebūtu tas.

No savas puses garantējam, ka nebūs jāsaskaras ar nekulturālu vai piedauzīgu attieksmi, tajā pašā laikā, abpusēju simpātiju gadījumā apsolāmies nebūt lepni un netraucēt lietu dabisko kārtību. Ja nopietni – Tu bez maksas apceļo gabaliņu Eiropas, mēs solīdi iedzeram un arī tiekam līdz kalnu kempingiem. Tu vari rakstīt un definēt savus mērķus vai prasības, bet, jāsaka godīgi, tas nevienu neinteresē. Viss jau te ir pateikts. Tev pašai par sevi ir jābūt garīgi nobriedušai, patstāvīgi spējot sevi bagātināt ar jauniem iespaidiem, jo neviens necentīsies Tevi tur izklaidēt vai pārdzīvot par to, vai Tev ir interesanti. Drusku jau pārspīlēju, bet, lai nav pēc tam pārmetumi.

P.S. Vieglas uzvedības ceļmallapas lūgums netraucēt, jo neviens nevienam neko nemaksās.

Viss ir vienkārši - Tev bezmaksas brauciens, bet mums – šoferis. Vēl nianse – ja mēs guļam teltī, Tu arī, protams, savā. Ja mēs pa ceļam uzskrienam virsū kādam hotelim un nolemjam tur palikt, tad maksājam Tev savu, bet tāda paša līmeņa, numuriņu. Ja nepatīk, paliec mašīnā, vai droši dodies prom, bet gudrību vadīšana netiks akceptēta. Ar ēšanu tas pats – to, ko mēs ēdam un tur, kur mēs ēdam, mēs Tev apmaksājam. Ja nav gana smalki, lūdzu pati.

Esam mīļi un jautri, bet lietas ir jāsauc savos vārdos. Izklausās, ka mums varētu sanākt jauks ceļojums”.

Jāteic, ka Artis Bieziņš ir varens jokumīlis. Viņš savā „Facebook” profilā ierakstījis, ka strādā Afganistānas Lauksaimniecības ministrija par ministra palīgu banānu audzēšanas jautājumā, bet studē Namībijas kosmosa izpētes institūtā, kas nu nekādi nevarētu atbilst patiesībai.


Kasjauns.lv/Foto: Vida Press