Kultūra
2016. gada 9. jūlijs, 15:50

Šomēnes Jūrmalā trīs dienu garumā varēs baudīt Ukraiņu humoru un mūziku

Jauns.lv

Šomēnes Dzintaru koncertzālē viesosies studija "Kvartāls 95", kas trīs dienu garumā ļaus baudīt Ukraiņu humoru un mūziku, liecina Dzintaru koncertzāles informācija.

22.jūlijā "Kvartāls 95" prezentēs skatītājiem savu jauno programmu no populārā humoristiski izklaidējošā Ukrainas šova "Vakara kvartāls". Aktieru kolektīvs prezentēs daudz jaunu priekšnesumu, kā arī parādīs savus labākos, jau iemīlētus, skečus. Koncertā "Vakara kvartāls. Benefice" piedalīsies arī pazīstami Ukraiņu izpildītāji Potaps un Nastja, Tīna Karola, Oļa Poļakova, "TIK", "Mačete" un "DziDzio".

Nākamajā vakarā notiks humoristiska šova "Smieklu līga" filmēšana. Otrā Ukrainas humora čempionāta laikā norisināsies koncerts "Smieklu līga. Vasaras kauss". Labākās projekta komandas gatavos jaunus numurus, uzstāsies arī absolūti jaunas komandas. Vakara vadītājs būs Vladimirs Zeļenskis, bet žūrijā piedalīsies Sergeis Sivoho, Aleksejs Potapenko, Antons Lirniks, Igors Lastočkins, Oļa Poljakova, Jurijs Gorbunovs un citas speciāli uzaicinātas zvaigznes. Par kausu cīnīsies tādas komandas kā "Dņepra", "Odesas Mansi", "VIP Ternopiļa", "Caurspīdīgs braucējs", "Zaķītis", "Divi kapteiņi - 1955", "Trio ''Dažādie'' un vadītājs", "180 un augstāk".

Savukārt 24.jūlijā Dzintaru koncertzālē notiks Ukrainas estrādes zvaigžņu lielkoncerts "Jūrmaleto", kurā uzstāsies visi iemīļotākie Ukrainas izpildītāji, mūziķi un grupas - Tīna Karola, Potaps un Nastja, "Mačete", "Vremja i Steklo", "TIK", "DziDzio", Ruslana, Oļa Poļakova un Dmitrijs Šurovs. Vakara vadītāji būs Vladimirs Zelenskis un Aleksejs Potapenko.

Paralēli notikumiem Dzintaru koncertzālē, no rītiem visas šīs trīs dienas, Jūrmalas pludmalē notiks Eiropas spēkavīru turnīri - sacensības, kurās piedalīsies dalībnieki no Ukrainas, Latvijas, Lietuvas un Polijas.

LETA