Festivāla "Positivus" trīs dienu biļetes pret aproci laicīgi varēs apmainīt arī Rīgā
Katram biļetes īpašniekam pēc savas aproces jāierodas personīgi, jo tā uzreiz tiks aplikta ap roku.
Kultūra
2016. gada 11. jūlijs, 12:29

Festivāla "Positivus" trīs dienu biļetes pret aproci laicīgi varēs apmainīt arī Rīgā

Jauns.lv

Sākot no trešdienas, 13.jūlija, "Positivus" festivāla trīs dienu biļetes pret festivāla aproci varēs apmainīt jau Rīgā, koncertzālē "Palladium", informēja "Positivus" komunikācijas vadītāja Līga Andžāne.

Biļetes pret aprocēm Rīgā 13.jūlijā un 14.jūlijā varēs apmainīt no plkst.12 līdz 20, bet 15.jūlijā no plkst.10 līdz 18.

Katram biļetes īpašniekam pēc savas aproces jāierodas personīgi, jo tā uzreiz tiks aplikta ap roku. Rīgā pret aprocēm samainīt varēs tikai festivāla trīs dienu ieejas biļetes, kā arī biļetes ieejai telšu pilsētiņā.

Vienas dienas biļetes un VIP biļetes pret festivāla aprocēm būs iespējams apmainīt tikai "Positivus" festivāla norises dienās pie visām ieejām. Savukārt tiem, kuri biļetes iegādājušies ar ISIC kartes īpašnieka atlaidi, pie biļešu maiņas būs jāuzrāda sava ISIC karte.

Desmitais "Positivus" festivāls Salacgrīvā norisināsies no 15.jūlija līdz 17.jūlijam.

Telšu pilsētiņa un oficiālā autostāvvieta apmeklētājiem tiks atvērta jau 14.jūlijā plkst.17, savukārt festivāla teritorija apmeklētājiem tiks atvērta 15.jūlijā plkst.12.

Jau ziņots, ka festivālā uz sešām skatuvēm būs baudāma apjomīgākā un daudzveidīgākā programma "Positivus" vēsturē. Jubilejas festivālā uzstāsies ne tikai tādi pasaules mēroga mākslinieki kā Elija Gouldinga, Igijs Pops, "M83.", "Years & Years", Džons Ņūmens, "Air", "Hot Chip" un "Grimes", bet arī neskaitāmas uzlecošās populārās mūzikas zvaigznes. Iespaidīgi tiks pārstāvēti arī pašmāju mūzikas mākslinieki.

Biļetes uz festivālu nopērkamas "www.positivusfestival.com", "Biļešu servisa" kasēs un interneta vietnē, kā arī "Nordea" bankomātos. Festivāla dienā biļetes kļūs dārgākas.

LETA/ Publicitātes foto