Tautai šobrīd visvairāk simpatizē ministra Bergmaņa darbošanās
Latvijas iedzīvotāji visaugstāk no visu ministru paveiktā vērtē Bergmaņa darbu aizsardzības jomā.
Politika
2016. gada 11. jūlijs, 13:50

Tautai šobrīd visvairāk simpatizē ministra Bergmaņa darbošanās

Jauns.lv

Latvijas iedzīvotāji ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem augstāko vērtējumu snieguši par Raimonda Bergmaņa darbu, atvēlot viņam 5,4 punktus no 10, liecina pētījumu kompānijas "TNS" sadarbībā ar telekompānijas LNT raidījumu "900 sekundes" veiktais pētījums.

Augstu Latvijas iedzīvotāji vērtē arī Daces Melbārdes (5,1 punkts), Riharda Kozlovska (5,0 punkti) un Danas Reiznieces-Ozolas (5,0 punkti) darbu.

Savukārt salīdzinoši zemāku vērtējumu respondenti snieguši Jāņa Dūklava (4,8 punkti), Edgara Rinkēviča (4,7 punkti), Kaspara Gerharda (4,5 punkti), Ulda Auguļa (4,4 punkti), Arvila Ašeradena (4,3 punkti), Jāņa Reira (4,2 punkti), Dzintra Rasnača (4,2 punkti), Andas Čakšas (4,2 punkti) un Kārļa Šadurska (4,0 punkti) darbam.

Vidējais Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem sniegtais vērtējums apmierinātībai ar ministru darbu kopumā ir 4,6 punkti. Salīdzinot ar iepriekšējo pētījuma periodu, ir pieaudzis vidējais vērtējums apmierinātībai ar ministru darbu (par 0,4 punktiem), kas skaidrojams ar katra ministra vidējā vērtējuma pieaugumu par vidēji 0,3 punktiem.

LETA/Foto: Evija Trifanova/LETA