Jūrmalniekus pārsteidz kaila kundzīte, kura vaļīgi plunčājas publiskā strūklakā
Garāmejošie reaģējuši dažādi. Cits neizpratnē griezis galvu, kamēr cits soļojis prom, izliekoties, ka notiekošo neredz.
112
2016. gada 12. jūlijs, 06:28

Jūrmalniekus pārsteidz kaila kundzīte, kura vaļīgi plunčājas publiskā strūklakā

Jauns.lv

Pagājušās svētdienas pievakarē jūrmalniekus un pilsētas viesus pārsteidza mulsinoša aina – kāda sieviete dabiskā garā - brīvi un nepiespiesti - kaila veldzējās publiskā strūklakā. Izpriecas gan nav ieilgušas – drīz klāt piesteigusi Jūrmalas pašvaldības policijas ekipāža un, solīdi satverot sievieti aiz kailajām miesām, veikli ierūmēja viņu automašīnā, prom no pārsteigto garāmgājēju redzesloka.

Incidents noticis svētdien pie viesnīcas „Hotel Jūrmala Spa”. Sievietes uzvedību kāds garāmgājējs paspējis fiksēt arī video un ievietot internetā. Tajā redzams kā sieviete dienasgaismā nesteidzīgi apmazgājas strūklakā, tādējādi pievēršot garāmgājēju uzmanību. Nofilmēts arī tas, kā sievietei klāt piesteidz divi likumsargi un ievieto viņu ekipāžas automašīnā.

Sieviete nodota mediķu rokās

Jūrmalas domē svētdienas incidentu komentē īsi. „Varam apstiprināt, ka pašvaldības policija sievieti nolēma nodot Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam,” informē Jūrmalas domes sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Leite. NMPD komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša apstiprina, ka minētājā laika periodā mediķu brigāde izbraukusi uz izsaukumu Jūrmalā, taču sīkāku informāciju arīdzan nesniedz: „Īsi pirms sešiem vakarā saņēmām izsaukumu uz Jūrmalu, un dienesta brigāde nogādāja sievieti slimnīcā. Ievērojot pacientu tiesību likuma prasības, detalizētāku informāciju par konkrētiem pacientiem neesam tiesīgi sniegt.”

Viesi mēdzot būt visādi

Sociālajos tīklos arī pavīdējuši viedokļi, ka sieviete gluži vienkārši realizē visai neierastu un skandalozu mārketinga kampaņu, taču viesnīca kategoriski noliedz šādu versiju, tomēr ar pateikto liek noprast, ka sieviete varētu būt bijusi viesnīcas kliente.

Notikušais pavisam noteikti nebija viesnīcas organizēts. Klienti un viesi vasarā mēdz būt visādi – nevaram atbildēt par katras atsevišķas personas rīcību,” skaidro viesnīcas pārstāve, kura nevēlējās atklāt savu vārdu.

Kasjauns.lv/Foto: ekrānšāviņi no video, Google Maps