Jūrmalā norisināsies starptautiskais Ghetto Basket turnīrs
Novadu ziņas
2016. gada 13. jūlijs, 16:30

Jūrmalā norisināsies starptautiskais Ghetto Basket turnīrs

Jauns.lv

Sestdien, 16. jūlijā Jūrmalā, Majoru stāvlaukumā visas dienas garumā risināsies starptautiskais Ghetto Basket turnīrs, kurā piedalīsies komandas ne vien no Latvijas, bet arī Igaunijas, Lietuvas, Slovākijas, Polijas un Čehijas. Reģistrācija 11:00, turnīru sākums – 12:00.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ghetto Basket savus turnīrus un filozofiju – jauniešu iesaistīšana sportiskās un jēgpilnās aktivitātēs – paceļ jaunā, vērienīgākā līmenī, rīkojot sezonas pirmo starptautisko turnīru. Starptautiskajā Ghetto Basket turnīrā 16. jūlijā interesantās, spraigās un aizraujošās par uzvaru un naudas balvām cīnīsies 60 komandas no Igaunijas, Lietuvas, Slovākijas, Polijas un Čehijas.

1. vieta saņems balvu 1500 € apmērā, 2. vieta – 600 € un 3. vieta – 400 €.

„Pasākumā būs iespēja piedalīties arī aizraujošās un sportiskās aktivitātēs  ar viedierīču palīdzību, ko nodrošinās Bite. Pasākuma laikā Biteaicinās ikvienu pārbaudīt savu izveicību, piedaloties WhatsApp šķēršļu joslā, kurā jāapvieno pieredze telefona pogu spaidīšanā un veiklība, vadot basketbola bumbu. Izveicīgākie un aktīvākie varēs atgūt spēkus īpašā Bite atpūtas zonā, kur varēs gan uzlādēt telefonu, gan nokļūt citā realitātē ar virtuālās realitātes brillēm, kā arī pieslēgties Bites ātrajam 4G, lai dalītos feinākajos iespaidos no Ghetto Games pasākuma! Aicinu sekot līdzi pasākuma norisei arī Bites un Ghetto Games, sociālajos tīklos. Tiekamies Jūrmalā!” komentē Ghetto Games iniciators Raimonds Elbakjans.

Ghetto Basket starptautiskais turnīrs norisināsies Jomas ielas svētku ietvaros. Papildu sportiskajām aktivitātēm, būs iespējams baudīt arī plašu kultūras programmu – uz Jomas ielas skatuves uzstāsies Igauņu komponists un ģitārists Argo Vals, grupas “Gain Fast” un “Riga Reggae”. Apmeklētājiem būs iespēja vērot vairākus uzvedumus: “Goda teātra” izrādi “Viss par vīriešiem”, literāru uzvedumu ”Trejdeviņi saules ceļi” un Raimondas Vazdikas veidoto muzikālo izrādi “Dzejnieki. Nakts.Bohēma”, kurā skanēs skaistākās komponistu M.Brauna, R.Paula, I.Kalniņa, V.Pūces dziesmas.

Ghetto Games ir lielākā ielu sporta un ielu kultūras kustība Austrumeiropā, kuras mērķis ir attīstīt cilvēkus fiziski un morāli. Ghetto Gamespulcē ap 12 tūkstošiem unikālo dalībnieku ik gadu un vairāk nekā 200 tūkstošus skatītājus savos pasākumos un aktivitātēs. Tā ir platforma savu spēju pilnveidošanā neatkarīgi no izcelsmes, sociālās grupas, tautības, rases un politiskās pārliecības. Ghetto Games mērķis – ar piemēru un iespējām iesaistīties aktivitātēs, atturētu jauniešus no kaitīga, bezmērķīga dzīvesveida.


Regīna Zommere/Publicitātes foto