"Positivus" foto konkurss – balvā īpašā "Positivus" dizaina lampa no UNIQCUBE
2016. gada 14. jūlijs, 15:00

"Positivus" foto konkurss – balvā īpašā "Positivus" dizaina lampa no UNIQCUBE

Jauns.lv

Brauc uz Positivus? Patīk bildēties ar draugiem un taisīt selfijus? Tad noteikti nepalaid garām UNIQCUBE foto konkursu tēmā “Positive Lights” / “Pozitīva gaismas spēle”, kur galvenajā balvā varēsi iegūt īpašo Positivus dizaina gaismas kubu.

Kas tev jādara?

Festivāla laikā kādā no saviem sociālajiem tīkliem (Instagram / Twitter / Facebook) publicē bildi tēmā “Positive Lights” ar hashtag “PositiveLights” un “Kasjaunslv”.

Kā tiks noteikts uzvarētājs?

1.       Pēc festivāla Kasjauns.lv žūrija izvēlēsies labākās bildes un publicēs tās savā Facebook kontā

2.       Bildes autors, kura bilde saņems visvairāk “like”, iegūs balvā īpašo Positivus dizaina gaismas kubu no UNIQCUB

 

UNIQCUBE ir inovatīvs latviešu dizaina lampu uzņēmums, kas specializējas personalizētu gaismas kubu izveidē. Uzņēmums tika nodibināts aptuveni pirms 2 gadiem ar ALTUM bankas konkursa "Lēc Biznesā" palīdzību; pārdošana attīstās, un pēdējā gada laikā lampas savas mājas ir atradušas jau vairāk kā desmit dažādās valstīs. Uzņēmumu vada Anna Sedleniece, un viņas brālis Atis Sedlenieks ir galvenais dizainers. Kubi ir unikāli ar to, ka tiem ir iespējams pielāgot individuālu dizainu. Taču, ir pieejami arī gatavie dizaini. Dizaini tiek veidoti galvenokārt balstoties uz vienu lietu – lai tie nebūtu garlaicīgi, bet lai tajos būtu kāda konkrēta doma un vēstījums. Piemēram, viena no lampām ir veidota, iedvesmojoties no debess zvaigznājiem - lampas augšpusē ir zvaigznāju karte un pie katra zvaigznāja ir norādīts tā latīniskais nosaukums.