Brutāla izrēķināšanās Imantā – šoferis uz ceļa smagi piekauj 20 gadus veco Vladimiru
Pēc uzbrukuma Vladimiram konstatētas gana smagas traumas, viņš atrodas slimnīcā. Jaunietis sociālajos tīklos lūdz atpazīt uzbrucēju.
112
2016. gada 14. jūlijs, 18:09

Brutāla izrēķināšanās Imantā – šoferis uz ceļa smagi piekauj 20 gadus veco Vladimiru

Jauns.lv

Asiņaini un ar salauztu degunu – tā brauciens pa Imantas rajonu Rīgā beidzies Vladimiram (20). Šeit gan nav runa par avāriju. Jaunieti turpat uz ceļa - aktīvā satiksmē! - smagi piekāvis kāds cits automašīnas vadītājs, ar kuru Vladimiram radies pārpratums. Pēc gados vecākā varmākas uzbrukuma cietušais nogādāts slimnīcā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Vakardien aptuveni pulksten 16:00 ar savu automašīnu braucu pa Bebru ielu Imantā, netālu no krustojuma ar Anniņmuižas bulvāri. Nogriezos pareizi – signalizējot un nepārkāpjot noteikumus, taču piepeši man aizmugurē no mazākās nozīmes ceļa izbrauca melns „Volkswagen Passat” un signalizēja, lai apstājos ceļa malā,” par notikušo feisbukā raksta cietušais Vladimirs.

Panāk, nogāž un sit guļošu

Vladimirs atklāj, ka briesmas nav saskatījis. Viņa mašīna esot diezgan veca un tobrīd šķitis, ka aizmugurē esošais autovadītājs vienkārši signalizē par kādu tehnisku ķibeli – iespējams, atlūzusi kāda detaļa. Puisis arī apturējis savu spēkratu ceļa malā. Viņa naivums pašam izmaksāja dārgi....

„Apturot auto, redzēju kā „Volkswagen” vadītājs izkāpj no savas mašīnas un nāk man pretī. Arī es rausos ārā, taču, vēl nepagūstot aizvērt auto durvis, dabūju vairākus sitienus. Centos vīrieti atgrūst, taču man tas neizdevās. Nokritu. Tad viņš mani turpināja sist guļošu,” par piedzīvoto uzbrukumu ceļa malā stāsta Vladimirs.

Pēc sadursmes ar varmāku nonāk slimnīcā

Pēc varmākas uzbrukuma jaunietim palīdzējuši citi garām braucošie, par ko viņš izsaka dziļu pateicību. Draudzīgo ceļabiedru iejaukšanās gan bijusi nedaudz novēlota – pēc brutālā šofera uzbrukuma Vladimiram konstatēts deguna lūzums, izsisti zobi un iespējams arī smadzeņu satricinājums (patlaban tiek gaidīts ārsta slēdziens).

Lūdz palīdzību nelieša atpazīšanā

Vladimirs noskaidrojis, ka melnā „Volkswagen Passat” automašīna reģistrēta uz sievietes vārda un šobrīd uzbrucēju meklē arī policija. Papildu tam cietušais lūdz palīdzību šī kunga atpazīšanā citiem feisbuka lietotājiem.

Valsts policija, komentējot vardarbīgo incidentu uz ceļa, informē, ka traumu gūšanas apstākļi tiek precizēti. „Šobrīd saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess un tiek skaidroti notikušā apstākļi,” saka VP sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāve Gita Gžibovska.

Kasjauns.lv/Foto: ekrānšāviņi no Facebook