Apritot 20 gadiem kopš "Spice Girls" pirmā hita, grupas 3 dāmas silda veco zupu
Jau 20 gadi! Dziesma "Wannabe" padarīja "spaisenes" par pasaules mēroga zvaigznēm. Tagad nepilnā sastāvā viņas centīsies atgūt aizgājušo spozmi.
Kultūra
2016. gada 14. jūlijs, 22:49

Apritot 20 gadiem kopš "Spice Girls" pirmā hita, grupas 3 dāmas silda veco zupu

Jauns.lv

Samazinātā grupā, kura tagad sastāv no Melānijas Braunas, Emmas Bantones un Džerijas Horneres, paziņojusi par jaunu dziesmu, svinot 20 gadus kopš "Spice Girls" debijas dziesmas "Wannabe".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tā būs pirmā "Spice Girls" dziesma deviņu gadu laikā kopš dziesmas "Headlines", taču tagad grupā izpaliek bijušās dalībnieces Melānija Čisholma un Viktorija Bekhema, kas nav piekritušas atgriezties nostalģijas noskaņās. Kā ziņo tabloīds "The Sun", dziesmas nosaukums ir "Song For Her", un tajā dzirdami vārdi: "Noslauki šaubu asaras, tu esi raudājusi, notici saviem sapņiem, izbaudi lidojumu. Neaizmirsti to meiteni, kas tagad ir pieaugusi." Dziesma vēl nav atrodama "YouTube" kanālā.

"Tā ir pilnīgi tipiska "Spice Girls" dziesma, un miljoniem fanu, kas izauguši kopā ar grupu, spēs to attiecināt uz sevi," tabloīdam pavēstīja kāds avots. "Es varu garantēt, ka, tiklīdz dziesma nāks klajā, viņas atgriezīsies mūzikas topu virsotnē, kur viņām arī jābūt vai nu ar, vai bez Melānijas Č. un Viktorijas." Dziesmu autors un producents Eliots Kenedijs, kurš sarakstīja leģendārās meiteņu grupas 1996.gada grāvēju "Say You'll Be There", pašlaik palīdz Džerijai, Melānijai un Emmai strādāt pie jaunās mūzikas.

Taču meitenes ir piedzīvojušas vairākas grūtības, cenšoties no jauna iekarot mūzikas industriju. Viņas bija spiestas atcelt 2016.gada atkalapvienošanās turnejas plānus, jo nevarējušas sarunāt vēlamās koncertu vietas.

Pašlaik baumo, ka tiek plānots grandiozs koncerts Londonas Haidparkā nākamā gada jūlijā, taču tas vēl nav oficiāli apstiprināts.

Lūk, "spaiseņu" hits, kas pirms 20 gadiem lēdijas padarīja pasaulslavenas:

LETA