Kultūra
2016. gada 16. jūlijs, 11:15

Kolins Farels spēlēs Sofijas Kopolas režisētājā filmā "The Beguiled"

Jauns.lv

Īru aktieris Kolins Farels pievienosies režisores Sofijas Kopolas 1971.gada filmas "The Beguiled" jaunajai versijai.

Žurnāls "Variety" ziņo, ka aktieris būs kopā ar Nikolu Kidmenu, Ellu Faningu un Kirstenu Danstu filmas "Lost in Translation" ("Pazudis tulkojumā") režisores Kopolas jaunajā Amerikas pilsoņu kara laika filmas versijā, kuras galveno lomu iepriekš izpildīja Klints Īstvuds.

Sižeta centrā ir ievainots kareivis, kurš patvēries meiteņu internātskolā, kur kļūst par iekāres objektu. Oriģināls bija komerciāla neveiksme, taču kritiķi to slavēja, un to režisēja Dons Sīgls, kurš uzņēmis filmas "Dirty Harry" ("Netīrais Harijs") un "Invasion of the Body Snatchers".

Šī būs Kopolas pirmā pilnmetrāžas filma kopš 2013.gada "The Bling Ring" ("Izredzētie"). Tika plānots, ka viņa uzņems multfilmas "The Little Mermaid" ("Mazā nāriņa") versiju ar aktieriem, taču iepriekšējā gadā no projekta izstājās radošo domstarpību dēļ.

Farels nesen saņēmis dažas no karjeras labākajām atsauksmēm par Jorgosa Lantima drāmu "The Lobster". Viņš sastrādāsies ar režisoru arī psiholoģiskajā trillerī "The Killing of a Sacred Deer", kurā būs redzama arī Kidmena. Šogad Farels vēl būs redzams Dž. K. Roulingas stāsta "Fantastic Beasts and Where to Find Them" adaptācijā.

LETA

Tēmas