112
2016. gada 19. jūlijs, 20:45

Iereibuši vīrieši Rīgā met garāmgājējām ar stikla pudeli

Jauns.lv

Kārtības sargi Rīgā ar 130 eiro lielu naudassodu sodījuši divus stipri iereibušus vīriešus, kas garāmgājējām metuši ar stikla pudeli, informēja Rīgas Pašvaldības policijā.

Sestdien, 16.jūlijā, Rīgas pašvaldības policijas darbinieki saņēma informāciju par diviem vīriešiem, kuri traucē sabiedrisko mieru. Notikuma vietā sastaptā izsaucēja pastāstīja, ka ar meitu pastaigājusies, un pie netālu esošās kafejnīcas sēdējuši divi vīrieši, kuri viņas virzienā metuši stikla pudeli. Pudele nokritusi un saplīsusi tieši pie sievietes kājām. Izsaucēja norādīja uz abiem vīriešiem, kuri sēdēja kafejnīcas terasē. Veicot pārrunas ar abiem vīriešiem, konstatēts, ka viņi ir manāmā alkohola reibumā. Abas personas savu vainu noliedza. No sievietes pieņemta liecība par notikušo. Vīrieši aizturēti un nogādāti dežūrdaļā, kur noskaidrots, ka viens no viņiem ir 49 gadus vecs, bet otrs - 29 gadus vecs.

Policijas telpās viens no viņiem atzinās, ka draugs esot metis stikla pudeli. Vīrietis sākotnēji esot visu noliedzis, jo centies izbēgt no soda. Veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā, kuras laikā noskaidrots, ka viens no viņiem ir 2,63 promiļu reibumā, bet otrs - 3,79 promiļu reibumā.

Abiem vīriešiem sastādīti administratīvā pārkāpuma protokoli par sīko huligānismu. Ņemot vērā visus apstākļus, lieta izskatīta uz vietas, proti, abām personām piemēroti naudas sodi 130 eiro apmērā.

BNS