Traģiskā 2 gadus veca puisīša nāve Aizputes pusē: policija atvainojas cietušajiem par nekorekti sniegtajām ziņām
Līdzjūtība cietušo un bojāgājušā puisīša tuviniekiem!
112
2017. gada 11. janvāris, 11:08

Traģiskā 2 gadus veca puisīša nāve Aizputes pusē: policija atvainojas cietušajiem par nekorekti sniegtajām ziņām

Jauns.lv

Valsts policija precizē sākotnēji sniegto informāciju, par Kazdangas pagastā notikušo ceļu satiksmes negadījumu, kurā dzīvību zaudēja divus gadus vecs puisītis. Likumsargi atzīst - bijis nekorekti rakstīt, ka sadursme radās pēc tam, kad "Ford" markas automašīna saslīdēja un iebrauca pretējā braukšanas joslā. 

Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte norāda, ka precīzi negadījuma apstākļi un iesaistīto personu atbildība pašlaik nav skaidra. Lai precīzi noskaidrotu visus notikušā apstākļus, negadījuma cēloņus un iesaistīto personu atbildību, Valsts policijā ir uzsākts kriminālprocess.

"Valsts policija atzīst, ka sniedzot sākotnējo informāciju par 9.janvārī uz autoceļa Skrunda – Aizpute notikušo ceļu satiksmes negadījumu, bija nekorekti rakstīt, ka automašīna "Ford" saslīdēja un iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur izraisīja sadursmi ar automašīnu "Peugeot". Šobrīd negadījuma apstākļi nav skaidri. Tāpat atvainojamies cietušajiem, kam šīs informācijas parādīšanās medijos ir sagādājusi neērtības," pauž likumsargi. 

Kasjauns.lv jau ziņoja, ka pirmdien plkst.16.20 Aizputes novada Kazdangas pagastā uz autoceļa Skrunda - Aizpute notika ceļu satiksmes negadījums, kad notika starp 39 gadus vecas sievietes vadītu automašīnu "Ford" un 29 gadus vecas sievietes vadītu "Peugeot". 

Negadījumā traumas guva abas transportlīdzekļu vadītājas, kuras tika nogādātas medicīnas iestādē. Diemžēl šajā avārijā izdzisa divus gadus veca puisīša dzīvība, kurš sadursmes brīdī atradās automašīnā "Peugeot". 

Kasjauns.lv/Foto: Shutterstock