Repšes reiz izveidotā partija biedrus vāc pēc principa "nāc pats un ņem līdzi vēl vienu draugu"
Partijā "Latvijas attīstībai" stājas arvien vairāk ļaudis, viņu starpā arī sociālajos tīklos populāri inteliģenti jauni aktīvi cilvēki. (Attēlā: partijas līderis Juris Pūce.)
Politika
2016. gada 21. jūlijs, 00:12

Repšes reiz izveidotā partija biedrus vāc pēc principa "nāc pats un ņem līdzi vēl vienu draugu"

Jauns.lv

Saeimā nepārstāvētās partijas "Latvijas attīstībai" (LA) biedru skaits pašlaik pārsniedz 300, bet politiskā spēka mērķis ir virzīties uz apmēram 380 biedriem gada beigās, šodien partijas valdes sēdē norādīja tās priekšsēdētājs Juris Pūce.

Jūnija beigās LA bija 307 biedri. Politiskais spēks mērķtiecīgi strādā pie partijas biedru skaita audzēšanas, vismaz reizi mēnesī rīkojot potenciālo biedru pasākumu, skaidroja Pūce.

Lai palielinātu biedru skaitu, tiek turpināts īstenot aktivitāti "+1", kas ir aicinājums pašreizējiem biedriem partijai pieaicināt vēl vienu dalībnieku.

Šodien LA valdes sēdē notika diskusija par startu 2017.gadā gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās, ieskicējot sava piedāvājuma pirmās idejas, kā arī spriežot, vai startēt atsevišķi, vai veidot kopīgu sarakstu ar citiem politiskajiem spēkiem.

Rudenī plānotas apmācības tiem biedriem, kas vēlēsies kandidēt pašvaldību vēlēšanās, norādīja partijas vadītājs.

Savulaik, partijas rašanās stadijā, tās līderis bija Einars Repše, liecina ziņu aģentūru arhīva informācija. Viņš vairs nevēlējās vadīt izveidojumu, tāpēc aizgāja.

LETA/Foto: Evija Trifanova/LETA