24. jūlijā būs izmaiņas pieturvietu izvietojumā Ķīpsalā un atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutos
Runā Rīga
2016. gada 21. jūlijs, 13:24

24. jūlijā būs izmaiņas pieturvietu izvietojumā Ķīpsalā un atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutos

Jauns.lv

Triatlona sacensību dēļ, 24. jūlijā līdz aptuveni plkst. 18:00 tiks mainīts pieturvietas „Ķīpsala” izvietojums, 9. trolejbusa un 13. autobusa maršruts, kā arī tiks slēgts 57. autobusa maršruts.

No plkst. 4:00 līdz aptuveni plkst. 18:00 tiks slēgta kustība pa nobrauktuvi un uzbrauktuvi uz Vanšu tiltu. Pieturvieta „Ķīpsala” abos virzienos pārcelta uz pamatbrauktuves.

9. maršruta trolejbusi no Stacijas laukuma uz Iļģuciemu kursēs pa maršrutu līdz Uzvaras bulvārim, tālāk pa Uzvaras bulvāri, Slokas ielu, Kalnciema ielu un tālāk pa maršrutu.

13. maršruta autobusi no galapunkta „Preču – 2” uz Babītes staciju kursēs pa maršrutu līdz K.Valdemāra ielai, tālāk pa K.Valdemāra ielu, Slokas ielu, Dagmāras ielu, Buļļu ielu un tālāk pa maršrutu.

57.autobusa maršruts 24. jūlijā tiks slēgts.

Laika posmā no plkst. 7:00 līdz plkst. 18:00 pasažieri, kuri lieto abonementa biļetes braukšanai mainītajos autobusu un trolejbusu maršrutos, lai nokļūtu līdz nepieciešamajam galapunktam, drīkstēs tās izmantot citos autobusu un trolejbusu maršrutos, braucienu nereģistrējot.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”, „draugiem.lv”.


Sadarbībā ar Rīgas pašvaldibu

Karlīna Timofejva / Foto: Ieva Lūka/LETA