Drosmīgs vīrietis no liesmām izglābj kaimiņu kaķi. VIDEO
Kāds drosmīgs čiekurkalnietis vakar, rāpjoties pa piektā stāva balkoniem, no degoša dzīvokli izglāba kaķi, kas viens bija atstāts dzīvoklī, kurā īssavienojuma dēļ izcēlās ugunsgrēks.
112
2016. gada 21. jūlijs, 19:42

Drosmīgs vīrietis no liesmām izglābj kaimiņu kaķi. VIDEO

Jauns.lv

Rīgā, Rusova ielā, kādā piektā stāva dzīvoklī izcēlās paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks. Cilvēku upuru, par laimi nav, un no drošas nāves paglābts arī kaķis. Par to paldies jāsaka vienam drosmīgam kaimiņam, kurš, akrobātiski lienot no balkona uz balkonu, dzīvnieku izglāba.

Piecstāvu mājā Čiekurkalnā, Rusova ielā, ceturtdien, 20. jūlijā, pēcpusdienā piektā stāva dzīvoklī izcēlās ugunsgrēks. Iedzīvotāji tika evakuēti bez grūtībām.

Kaimiņi stāsta, ka izdegušajā dzīvoklī mitusi kāda ģimene – vīrs, sieva, divi bērni un kaķis. Cilvēki mājās nav bijuši, bet kaķis, visticamāk, būtu nosmacis, ja neuzrastos drosmīgs un pašaizliedzīgs kaimiņš, kurš iekāpa blakus esošajā balkonā un no dūmiem izvilka pārbiedēto minku, vēsta LNT raidījums „Degpunktā”.

„Sāka nākt dūmi, paskatījos pa logu, redzu – ugunsgrēks. Dzirdēju, ka kaķis brēc. Ar atklātu liesmu vēl nedega, tikai dūmi nāca, es pārkāpu no viena balkona otrā, paskatījos, ka ieiet telpās ir neiespējami, spēcīgi dūmi. Izvilku kaķi, iemetu viņu savā balkonā un pats aizlīdu atpakaļ,” stāsta vīrietis.

Par ugunsgrēku Rusova ielā skatieties videosižetā.

Ugunsgrēks Čiekurkalnā Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video/Video: LNT „Degpunktā”