Rīgas dome par 20 tūkstošiem pirks egļu zarus kapsētām
RD iegādāsies egļu zarus pašvaldības kapsētām par 20,8 tūkstošiem eiro.
Sabiedrība
2016. gada 23. jūlijs, 11:37

Rīgas dome par 20 tūkstošiem pirks egļu zarus kapsētām

Jauns.lv

Rīgas domes (RD) Mājokļu un vides departaments pašvaldības iegādāsies egļu zarus pašvaldības kapsētām par 20,8 tūkstošiem eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības birojā.

Iepirkumā par egļu zaru iegādi tika iesniegts viens pieteikums no uzņēmuma "Personāla Serviss", kurš arī pasludināts par konkursa uzvarētāju. Kopējā līgumcena ir 20 818,68 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

Atbilstoši iepirkuma nolikumam, uzvarētājam iepirkuma laikā jāveic egļu zaru piegāde uz Rīgas pilsētas pašvaldības kapsētām, nodrošinot gan zarus, gan piegādi, gan egļu zaru izkraušanu un novietošanu tiem paredzētajā vietā. Egļu zari jāpiegādā kapsētu darba laikā, neatkarīgi no laika apstākļiem un pasūtītā paku daudzuma.

Nolikumā teikts, ka egļu zariem jābūt svaigi griestiem, kupliem (bieziem) vēdekļveida, bez brūnām, nokaltušām skujām, stingriem nevis nokareniem. Egļu zari nedrīkst būt lauzti, bet tiem jābūt grieztiem. Tāpat tie nedrīkst būt griezti no kokiem, kas vecāki par 25 gadiem un garāki par 25 metriem, kā arī mežizstrādē zāģētiem kokiem.

Egļu zarus paredzēts piegādāt I Meža kapsētai, II Meža kapsētai, Raiņa kapsētai, Miķeļa kapsētai, Sarkandaugavas kapsētai, Biķeru kapsētai, Bolderājas kapsētai, Pļavnieku kapsētai, Lāčupes kapsētai, Pleskodāles kapsētai, Ziepniekkalna kapsētai, Matīsa kapsētai un Jaunciema kapsētai. Kopējais plānotais piegādājamo egļu zaru skaits ir 157 320 jeb 2622 egļu pakas.

BNS/Foto: Evija Trifanova/LETA