112
2016. gada 23. jūlijs, 14:15

Aculiecinieka video: tā kādā Rīgas mikrorajonā izrēķinās ar heroīna lietotāju

Jauns.lv

(Brīdinām - video var būt nepatīkams.) Piektdien interneta kanālā "YouTube" ievietots video, kurā redzams, kā kāds krieviski runājošs vīrietis pārmāca, iespējams, narkomānu.

Bruņojies ar garu kātu, kāds krieviski un latviski runājošs sava dzīvojamā rajona patriots slāna kādu citu cilvēku, iespējams, narkotisko vielu reibumā esošu vīrieti. Pārmācītājs netaupa sitienus, un uz apkārtējo saucieniem reaģē skaļi, sakot: "Viņš ir heroīniķis! Ko tāds dara manā rajonā?! Maita! Visi paklausieties - viņš jūsu kāpņutelpās lieto heroīnu!" "Pašol na**j no mana rajona, gnīda," kārtējo sitienu pavada necenzēta leksika. Jaunais cilvēks arīdzan pauž savus uzskatus, ka rajona bērniem kas tāds nebūtu jāredz.

Brīdi vēlāk pie abiem piebrauc ātrās medicīniskās palīdzības auto; kad cietušais tajā iekāpj, sitējs koku aizmet un skaļi paziņo: "Manā rajonā heroīnu neviens "jebašit ņebudjet"." Mirkli vēlāk varenais cīnītājs sola "uzkāpt" augšā pie kaimiņienes, kura, pēc visa spriežot, pa logu klaigājusi, lai puisis beidz sist uz soliņa sēdošo cilvēku.

Kasjauns.lv

Tēmas