Sarkandaugavā pēc strīda ar piedzērušos māti 17 gadus vecs jaunietis izlec pa logu
Policijas izsauktie mediķi jaunieti hospitalizēja.
112
2016. gada 26. jūlijs, 10:05

Sarkandaugavā pēc strīda ar piedzērušos māti 17 gadus vecs jaunietis izlec pa logu

Jauns.lv

Pēc ģimenes konflikta 17 gadus vecs jaunietis alkohola reibumā izlēcis pa logu, informēja Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Zemene.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Naktī no 25.jūlija uz 26.jūliju RPP Ziemeļu pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Sarkandaugavā, kur norisinājās ģimenes konflikts.

Policijai ierodoties notikuma vietā, sastapts izsaucējs, kurš kārtības sargiem pastāstīja, ka kaimiņi skaļi lamājoties rupjiem vārdiem, kā arī tiekot skaļi atskaņota mūzika. Uz iedzīvotāju aizrādījumiem skaļie kaimiņi neesot reaģējuši.

Dzīvokļa durvis atvēra iereibusi sieviete, kura raudāja un patstāvīgi nevarēja noturēties kājās. Sarunas laikā noskaidrots, ka sievietei ar dēlu izcēlies konflikts. Konflikta laikā dēls izlēcis pa trešā stāva logu.

Policija apsekoja pagalmu un pamanīja iereibušo jaunieti, kuram rokas bija asinīs. Izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) darbinieki, kuri apskatīja jaunieti un nolēma viņu hospitalizēt.

Cietušais jaunietis pastāstīja, ka ar māti lietojis alkoholu, pēc kā viņa sākusi jaunieti fiziski iespaidot. Ņemot vērā sievietes reibuma pakāpi, nebija iespējams pieņemt nekāda veida paskaidrojumus.

Policijā sākta administratīvā lietvedība par nepilngadīgā iesaistīšanu alkoholisko dzērienu lietošanā. Lietas izskatīšanas laikā tiks noskaidroti arī pārējie notikuma apstākļi.

LETA / Foto: Ieva Čīka/LETA