Alojā nolaupīti un nežēlīgi spīdzināti cilvēki. VIDEO
Braslavas pagasta Vilzēnos pirms dažām dienām norisinājās drausmi notikumi, kuros kāda apdzērusies kompānija nolaupīja un spīdzināja savus nedraugus. Vietējie stāsta, ka eksekūcijas iesaistītie no abām pusēm nav skaidrā prātā, jo pastāvīgi atrodas alkohola reibumā.
112
2016. gada 27. jūlijs, 06:36

Alojā nolaupīti un nežēlīgi spīdzināti cilvēki. VIDEO

Jauns.lv

Alojas novada Vilzēnos pirms pāris dienām noticis prātam neaptverams noziegums - sešu cilvēku kompānija nolaupījusi un nežēlīgi spīdzinājusi divus cilvēkus, bet pēc tam devusies izrēķināties vēl ar vienu savu nedraugu.

Pieci jauni puiši un viena knapi pilngadību sasniegusi meitene kopīgas ballītes laikā tā piedzērušies, ka izdomājuši atrisināt kādu senu konfliktu. Proti, vienam no ballētājiem vecāmāte regulāri sūdzējusies, ka kaimiņi viņai darot pāri, trokšņojot un visādi citādi aizskarot, vēsta LNT raidījums „Degpunktā”.

Bravūras un alkohola dzīti, visi seši kāpuši automašīnā un braukuši pie galvenā pāridarītāja – izlauzuši dzīvokļa durvis, taču, tā kā viņš mājās nav sastapts, par ķīlniekiem paņemti divi viņa radinieki. Abi iestūķēti automašīnas bagāžniekā un aizvesti uz karjeru. Tur viņi pamatīgi piekauti un slīcināti netālu esošajā karjerā. Upuru rokas grieztas ar šķērēm, bet pa galvu saņemti sitieni ar ķieģeļiem.

Pēc tam kompānija devusies tālāk uz Vilzēniem – galvenā upura meklējumos, kur uzmeklēts puiša tēvs, kuram prasīts izdot dēlu. Arī tur vardarbīgā kompānija puiša tēvu un viņa sievu solīja spīdzināt, piemēram, izdurot acis.

Sešu jaunu cilvēku izrēķināšanās ar veciem nedraugiem viņiem beigusies skarbi, jo tagad vardarbjiem būs jāsēžas uz apsūdzēto sola. Pret viņiem ierosināti vairāki kriminālprocesi – par cilvēku nolaupīšanu, nelikumīgu iekļūšanu svešā īpašumā un huligānismu.

Vilzēnos vietējie zina par šo gadījumu un teic, ka abās pusēs nav diez ko gudri cilvēki: „Viņi dzīvo, lai dzertu, un dzer, lai dzīvotu”.

Sīkāk par šausmīgo izrēķināšanos Vilzēnos un tajā iesaistītajiem skatieties videosižetā.

Prātam neaptverams noziegums Alojā (no 16.40 min.) Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no video, Vida Press