Pēdējā gaitā izvada Intu Fogeli. FOTO
Ar aģentūras “Mis Latvija” krekliņu uz zārka, un mācītāja atvadu runu, no šīs zemes gaitām tika izvadīta aģentūras “Mis Latvija” direktore Inta Fogele.
Sabiedrība
2016. gada 27. jūlijs, 16:15

Pēdējā gaitā izvada Intu Fogeli. FOTO

Jauns.lv

20. jūlijā 59 gadu vecumā stāja pukstēt aģentūras “Mis Latvija” direktores Intas Fogeles sirds. Šodien – 27. jūlijā – vairāk nekā simts ļaudis pulcējās Rīgas Krematorijā, lai atvadītos no Latvijas skaistumkonkursu patroneses. Piepildot aizgājējas vēlēšanos, Inta Fogele tika apbedīta “Mis Latvija” krekliņā.

Atvadīties no Intas Fogeles bija atnākuši draugi, kolēģi un daudzi viņas audžubērni jeb “mišķi”– tieši tā Inta dēvēja skaistumkonkursu Mis un Misters Latvija dalībniekus. Izvadītāju vidū bija daudzi konkursu laureāti, tostarp pirmais titula „Misters Latvija” ieguvējs Vilnis Solovjovs.

Inta Fogele tika izvadīta ar mācītāja teiktiem atvadu vārdiem un noskaitītu Tēvreizi. Atvadīties no aizgājējas gan nevarēja, uzlūkojot viņu vēl pēdējo reizi, bet zārks ar Intas Fogeles mirstīgajām atliekām tika atdots uguns liesmām ar Intas mammas dotajām rozā rozēm un Emīla Dārziņa “Melanholiskā valša” mūzikas pavadīts.


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders

Tēmas